Szerző: Pukli Zoltán

Minden Amit Tudnod Kell a Divi Sablonról

A Divi egy prémium megjelenésű WordPress téma az Elegant Themes-től, amely az egyik legnépszerűbb manapság. Kétségtelenül hallottál már a diviről de hogy ez a megfelelő választás-e számodra az még egyenlőre kérdés.

A Divi számos frissítésen és fejlesztésen ment keresztül az évek során. A mai verzió egy erőteljes drag-and-drop oldalépítőt, több száz weboldalsablonnal és több ezer testreszabási lehetőséggel, valamint néhány egyéb hasznos funkciót is tartalmaz, emellett az ára is igen kedvező. A felhasználóbarát sablonkészítő vonzó lehet azoknak, akik kódhasználat nélküli megoldást keresnek.

A Divi papíron kiválónak tűnik, de vajon ez lesz a megfelelő téma a WordPress weboldaladhoz? Ezt fogjuk megvizsgálni ebben az áttekintésben. Évek óta használom a divit, a cikkben igyekszem bemutatni minden funkcióját, előnyeit hátrányait és, hogy kinek ajánlom.

Előnyei:

 • Igazi többcélú téma, amely bármilyen típusú projekthez használható.
 • Prémium megjelenésű és könnyen szerkeszthető sablonok.
 • Komplett weboldal szerkesztés, minden részt alakíthatunk az általunk készített sablonokkal. (Theme builder)
 • A Divi Leads eszköz, amely lehetővé teszi a tartalom tesztelését A/B kísérletek futtatásával.
 • A Divi csomag tartalmazza az Extra témát, valamint néhány hasznos WordPress bővítményt.
 • Minden eddiginél gyorsabban hozhatsz létre weboldalakat.
 • Nincs korlátozás, vásárlás után bármennyi api kulcs generálható akár minden projektre.
 • A drag-and-drop felület.
 • Kiváló ár érték arány.
 • Jól dokumentált, rengeteg kiegészítő anyag leírás érhető el hozzá az interneten.
 • Teljes Woocommerce támogatás.
 • Folyamatos frissítés és fejlesztés.
 • A Divi hatalmas hetente bővülő könyvtárral rendelkezik, több száz importálható komplett weboldal sablon áll rendelkezésre minden típusú weboldalhoz.
 • Nagyon jó tutorialok az Elegant themes oldalán.
 • Hála az fejlesztői API kulcsoknak sok külső cég által fejlesztett plugin, “gyerek téma” (child theme) érhető el a Divi Marketplacen.

Hátrányai:

 • Időbe telik, mire valaki megérti a működését. (Ez mondjuk mindegyik vetélytársáról elmondható)
 • Ennyi kreatív szabadság megzavarhatja az embert.
 • Nincs e-mailes ticketing támogatási csatorna (de már van messenger szolgáltatás).
 • Sajnos a relativ egyszerű használhatóságnak ára van, lassú.
 • Blogoláshoz nem ajánlott.

A Divi wordpress témáról

A Divi az Elegant Themes zászlóshajója, a Divi eredetileg 2013-ban jelent meg, de az évek során folyamatosan javították, frissítették és új funkciókat adta hozzá, hogy továbbra is versenyképes választás maradjon.

A Divi egy WYSIWYG weboldalépítő, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan hozz létre weboldalakat kódolás nélkül. Érdemes megjegyezni, hogy a Divi rendelkezik egy hivatalos pluginnal is, a Divi Builderrel, amelyet az Elegant Themes csapata fejlesztett ki. Ez a plugin lehetővé teszi, hogy az oldalépítőt bármilyen WordPress webhelyen és témával használhasd.

Tehát összefoglalva van a “Divi Theme” ami egy wordpress téma és van a “Divi builder” ami egy bővítmény.

Remélhetőleg ez tisztázza a Divi különböző verzióival kapcsolatos kérdéseket, úgyhogy most lássuk, mennyire jó (vagy szörnyű) a Divi!

Később megnézzük a Divi árazását részletesebben de érdemes megjegyezni, hogy a Divi téma és a plugin – nem beszélve néhány más hasznos termékről (ezekre is kitérünk majd) – mind egy csomag részét képezik, így nem kell egyiket sem a másik helyett választani. Ehelyett egy összegért hozzáférést kapsz mindenhez.

A Divi legjobb funkciói

Nézzük meg ezeket a funkciókat, hogy pontosan mit kapsz a pénzedért, ha a Divi-be fektetsz.

 • WYSIWYG vizuális szerkesztő, amely lehetővé teszi egyedi oldalelrendezések létrehozását.
 • Reszponzív.
 • Egyedi téma sablonok hozhatók létre. (Theme builder)
 • Sok jól használható részletesen konfigurálható modul.
 • Könnyen menthető és újra felhasználható modulok.
 • A drótváz módban könnyen átlátható az oldal szerkezete.
 • Az Előzmények panel lehetővé teszi, hogy könnyedén visszaállítsuk az előző verziókat. (Csak addig amíg ki nem lépünk a szerkesztőből)
 • Többféle nézet, mobiltelefon, táblagép és asztali számítógép, de akár egyedi méretet is megadhatunk. (Ez különösen hasznos mert például az Ipad Pro kijelző mérete nem standard így viszont könnyedén csekkolhatod az oldaladat.)
 • Jó dokumentáció.
 • Sok nagyon hasznos harmadik fél által gyártott plugin, child theme amik tökéletesen működnek a divivel.
 • És a többi…

Prémium minőségű könnyen importálható sablonok

Lehetőség van weboldalt építeni “scratchből” (szép magyarosan mondva) tehát az alapoktól kiindulva. Azonban az előre megtervezett, egy kattintással imoprtálható sablonokkal gyerekjáték az oldal építése.

Ha szeretnél egy kis segítséget új weboldalad létrehozásához, a Divi a jelenleg elérhető WordPress-témák közül a legátfogóbb, kiváló minőségű oldalsablonok választékával rendelkezik amit hetente bővítenek!

Ezek különböző témákban érkeznek és mint említettem nem csak egy oldal designt tudsz importálni hanem komplett weboldal designokat, ide kattintva meg tudod ezeket nézni. A Divi versenytársainál jellemzően csak egy-egy oldal mintát tudsz importálni esetleg néhány teljes oldal designt.

Mit jelent ez?

A sablonok tartalmazzák a Kezdőlap, Landing oldal, Rólam, Kapcsolat, Blog, esetleg Áruház oldalakat, természetesen mindegyik ugyan olyan stílusban megépítve. (Színek, font, grafikai elemek)

Rengeteg sablon van szinte mindenféle projekthez, így ha weboldalt szeretnél készíteni érdemes megnézni a Divi könyvtárat kezdésnek, hogy lásd, milyen lehetőségeid vannak, de inspirációnak is kitűnő.

Nem kell ragaszkodni egyetlen elrendezési csomaghoz sem. A Divi segítségével bármelyik rendelkezésre álló elrendezési csomagból bármelyik sablont használhatod a weboldaladon, sőt ezeket keverheted is.

Az elrendezések teljesen testreszabhatóak és szerkeszthetőek, így ideálisak arra, hogy saját egyedi terveid alapjául szolgáljanak. Alternatívaként használhatod akár úgy ahogy vannak csak cseréld ki a szövegeket és a képeket, és már kész is az odalad. (na jó ez egy kicsit túlzás, de nem rossz kezdés)

Drag & drop + reszponzív 

A következő nagy dolog az, hogy ahelyett, hogy kódokat módosítanál és aztán megnéznéd az eredményt, a tényleges élő blokkokon fogsz dolgozni. A valódi tartalmi elemeket, például a fejléceket, a szöveget, a képeket stb, fogod mozgatni. Minden, amit az oldalhoz hozzáadsz, teljesen reszponzív; testre szabhatod az egyes összetevők viselkedését a különböző megjelenítő eszközökhöz.

A Divi Builder sorokat és oszlopokat használ, ezekből építi fel a weboldalt. Több mint 46 előre beépített modul vagy weboldal-összetevő közül választhasz, többek között Call To Action, gombok, galériák, kapcsolatfelvételi űrlapok, ajánlások, blogok, számlálók, megjegyzések, portfólió, árazási táblázatok stb. Természetesen ezek mind módosíthatók annak érdekében, hogy passzoljanak a weboldaladhoz és megfelelő megjelenést biztosítsanak.

Újrafelhasználható egyéni tartalom

Lehetőség van minden elem tehát szakasz, sor, vagy modul mentésére a könyvtárba, ezeket később fel tudod használni ha szükséged van rá, gondolj rá úgy mint egy copy-paste funkcióra.

A globális modulok funkciójával dinamikus eszközöket hozhatsz létre, amelyek lehetővé teszik, hogy egy gombnyomással frissíthesd az összes példányt.

Lássunk egy példát, van egy globális social média modulunk ami több helyen is megjelenik az oldalon, időközben szeretnénk frissíteni az egyik linket akkor elég egy modulon végrehajtani a változtatásokat és a többinél is automatikusan megtörténik köszönhetően a dinamikus tartalomnak.

Hordozhatóság

A Divi rendkívül jól exportálható, így az elrendezések könnyedén átvihetők egyik oldalról a másikra, ez igaz mindegyik divi modulra. Érdemes megmlíteni, hogy a blogjukon rengeteg hasznos dolgot találsz, illetve sok letölthető dolgot csinálnak amiket könnyedén importálhatsz az oldaladra. (Egyedi fejlécek, láblécek, stb).

Divi Theme Builder

A WordPress témák oldalépítői lehetővé tették, hogy egyedi poszt- és oldal designokat tervezz. Ezek azonban gyakran nem biztosítanak hozzáférést az oldal többi részéhez, például a fejlécnek, a láblécnek vagy a téma sablonjainak módosításához.

Divi 4.0

A Divi 2019 októberében-ben egy olyan frissítésen esett át, amely lehetővé tette, hogy ne csak a tartalmi területeket módosítsd. A Theme Builder funkció segítségével az oldalad minden részét testre szabhatod. Hozzáteszem azóta ezt a funkciót egyre többen kínálják mondhatnám azt is, hogy alap lett, és a wordpress fejlesztése is efelé tart.

Építs Egyedi Fej vagy Láblécet

A Divi Theme Builder egy fantasztikus kiegészítője a Divinek. Nemcsak egyedi fejléceket és lábléceket tervezhetsz vele a weboldaladhoz, hanem egyedi sablonokat is létrehozhatsz a bejegyzéseidhez, portfólióelemekhez, e-kereskedelmi termékekhez, 404-es hibaoldalakhoz és még sok máshoz.

Építs saját blogbejegyzés- és archive sablont

A Divi Theme Builder lehetővé teszi, hogy egy sablon segítségével megváltoztasd a weboldaladon a blogbejegyzéseket megjelenítő oldalt. A sablonok beépített támogatása azt jelenti, hogy ezzel a bővítménnyel módosíthatod a Divi oldalad megjelenését. Azt is kiválaszthatod, hogy az egyes blogbejegyzésekből milyen tartalom jelenjen meg, például a cím, a kiemelt kép, a szerző.

A sablonbeállítások segítségével pontosan szabályozhatod, hogy az egyes minták mikor és hol kerüljenek felhasználásra. Készíthetsz például olyan sablont, amelyet csak egy bizonyos kategóriából származó blogbejegyzéseknél használ, vagy egy olyan elrendezést, amelyet csak bizonyos oldalakhoz használ.

Nincs frissítés – valós idejű vizuális változások

A Divi Builder a Reactra-ra épül, amely biztosítja, hogy minden, amit csinálsz, azonnal frissüljön. Nem kell várnod az oldalak frissítésére, hogy lásd a változtatásaid; minden valós időben látható.

Divi Leads Optimization eszköz

A Divi egy osztott tesztelő eszközzel (split-testing tool) rendelkezik, amely biztosítja, hogy az egyéni tartalomtervek ne csak jól nézzenek ki, hanem optimalizáltak is legyenek. Annak ellenére, hogy ez a funkció szokatlan a WordPress témák között, nagyon hasznos és egyszerűen használható eszköz.

Ha szeretnéd tudni, hogy az oldalad melyik verziója kapja a legtöbb figyelmet a közönségétől, mindössze néhány kattintás szükséges ahhoz, hogy osztott tesztet hozz létre a Divi Leads segítségével.

Gyakrolatban egyszerűen válaszd ki, hogy melyik oldalelemet szeretnéd tesztelni, például egy gombot, majd kapcsold be a Divi Leads-et az adott komponenshez. Például egy adott elemből van két design mondjuk egy piros és egy kék gomb, a közönséged egy részének az egyik verziót, a látogatók egy másik csoportjának pedig egy másik verziót fog megjeleníteni.

Az osztott tesztelésnek az a célja, hogy kiderítsük melyik elemre reagagálnak jobban a látogatók például egy linkre való kattintás vagy egy adott oldalra való eljutás során. Az adatgyűjtést során kiderül, hogy az oldalelem melyik verziójának konverziós aránya magasabb.

A Divi Leads segítségével nem csak oldal elemeket, henem az oldalad különböző részeit is tesztelhted. Ez lehetővé teszi, hogy számos variációval kísérletezhess a tartalmad minőségének javítása érdekében. Egyszerre számos A/B tesztet is végezhet, így az egész webhelyed optimalizálhatod a jobb konverziós arányok érdekében.

A Divi Leads funkció egy hasznos és könnyen használható eszköz, amely segíthet elérni bármilyen célt amiért a weboldaladat építetted, legyen bármiről.

De vajon egyszerű használni?

A Divi felhasználói felülete egyszerű, elegáns, könnyen használható és gyors. Bár ez a korábbi verziókra nem volt feltétlenülk igaz.

Mindezen funkcióknak, teljesítménynek és kreatív szabadságnak azonban ára van, mégpedig az új felhasználói felület elsajátításához szükséges meredek tanulási görbe. A Divi felhasználói élménye eltér az alapértelmezett WordPress-étől, annak ellenére, hogy semmiképpen sincs rosszul megvalósítva de idő kell a megszokásához, és a rengeteg modul működésének megértéséhez.

Első a biztonság, mennyire biztonságos a divi?

Tudjuk, hogy a WordPress elég biztonságos ahhoz, hogy ne okozzon jelentős biztonsági problémákat, viszont az elmúlt években több hiba is előfordult ezeket azonban gyorsan orvosolták. Sajnos Divi életében is történt már ilyen, szerencsére ez nem túl gyakori náluk.

A jó hír azonban az, hogy az Elegant Themesnél gyorsan reagálnak az ilyen jellegű biztonsági résekre, és villámgyorsan frissítéseket biztosítanak a sebezhetőségek kijavítására.

Általánosságban elmondható, hogy a Divi olyan biztonságos kódolási gyakorlatokat alkalmaz, amelyek során igyekeznek minden biztonsági problémát kezelni. Egy átfogó kód audit révén a témát az egyik legismertebb WordPress biztonsági cég, a Sucuri is biztonságosnak minősítette.

A Divi tud magyarul? Tud magyarul!

A Divi alapból többnyelvű, 32 nyelvre lett lefordítva, halkan jegyezném meg, hogy a magyar fordítás korántsem tökéletes, de legalább van, én angolul használom mert magyarul nehezebben találom meg a dolgokat. 😀 (Egy példa General-t sikerült Tábornoknak fordítani.)

A téma támogatja az RTL (Right to left, azaz a jobbról balra írást) nyelveket, ami azt jelenti, hogy automatikusan át tudja kapcsolni az oldalt RTL módba, ha éppen olyan nyelven szeretnén használni.

Ügyféltámogatás és dokumentáció

Az Elegant Themes korábban sok negatív visszajelzést kapott az ügyfélszolgálat területén. Az ügyfelek privát vitafórumokon tették fel kérdéseiket, és várták az Elegant Themes ügyfélszolgálatának válaszát. Az ügyfelek szerint a válaszadási idők hosszúak voltak, és a problémák néha megoldatlanok maradtak.

Az Elegant Themes úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy a vitafórumok helyette a felhasználókat a chat rendszeréhez irányította.

Chat támogatási csatorna

Bejelentkezés után messengeren keresztül lehet támogatást kérni, ez kényelmesebbé teszi az egész folyamatot mivel többé nem kell a fórumot ellenőrizni, hogy valaki válaszolt-e már. Tapasztalataim szerint pár órán belül válaszolnak és általában használható infót adnak.

Részletes dokumentáció

A weboldalukon elérhető online dokumentáció az Elegant Themes és a Divi a funkciók világosan le vannak írva. Az Elegant Themes blogját is érdemes követni mert hetente többször bővítik valóban használható tippekkel, javaslatokkal illetve különböző letölthető és importálható sablonokkal.

Facebook csoportok és találkozók

Habár az Elegant Themes csapatának támogatása már csak a messenger rendszeren keresztül érhető el, a fórumok továbbra is élnek és hasznos forrásként szolgálhatnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

Rengeteg aktív Facebook-csoport foglalkozik az Elegant Themes és különösen a Divi témakörével, ahol a felhasználók tippeket és már jó bevált gyakorlatokat osztanak meg egymással.

Ha még jobban szeretnél bekapcsolódni az Elegant Themes és a Divi közösségébe, akkor arra is van lehetőség, rendszeresen tartanak személyes találkozókat szerte a világon.

Egyéb Termékek Amiket a Csomaggal kapunk

Ha megveszed a Divi-t, akkor az Elegant Themes összes többi termékéhez is hozzáférést kapsz. Az Elegant Themes tagsága a cikk írásakor a következőket tartalmazza:

 • Extra Ez egy WordPress téma online magazinok és blogok számára.
 • Bloom Egy hírlevél feliratkoztató plugin (opt in) ami egyébként nagyon jó, könnyedén csatlakoztathatod oldalad nagy hírlevél küldő rendszerkhez. (Mailchimp, Hubspot, GetResponse stb)
 • Monarch Közösségi média megosztó plugin.
 • Divi Builder  lehetővé teszi, hogy a Divi oldalépítő funkcióját hozzáadja a másik témákhoz.

A Divi téma árazása

A Divi véleményem szerint egy alulárazott WordPress téma különösen ha figyelembe vesszük az összes elérhető kiegészítő szolgáltatást. Nem drágább, mint néhány más a piacon népszerű választás, például azok, amelyek nem tartalmaznak semmilyen extrát.

Térjünk a lényegre mennyibe kerül a Divi?

Nem bonyolították túl összesen két lehetőség van a Divi megszerzésére. Az egyik élethosszig tartó hozzáférést biztosít az Elegant Themes összes termékéhez, beleértve mindent, a támogatást és a frissítéseket, míg a másik egy évig tart:

 • Éves Díj– $89
 • Élethosszig – $249

Mi történik ha lejár az éves előfizetésem?

Ha egy év után lejár az előfizetésed az oldalad akkor is működni fog és mindent tudsz használni továbbra is.

De…

 1. Biztonsági kockázatnak teszed ki az oldalt mert esetleg lemaradsz fontos biztonsági frissítésekről.
 2. Még inkább lemaradsz olyan új frissítésekről amelyekkel újabb és még jobb funkciókat adnak hozzá az oldalhoz. Amikor ezt a cikket írom éppen a full site editing került beveztésre ami azt jelenti, hogy már a fej és a láblcet is lehet szerkeszteni a front endről. Kb 4 hete volt egy update amivel az oldal sebességén javítottak.

Szóval szerintem ha 3 évnél tovább tervezed használni akkor megéri az élethosszigtartó opcióba beruházni.

Ha ez nagy pénzügyi befektetésnek tűnik egy olyan termékért, amelyet még nem használtál, akkor 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz, amely lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül teszteld a Divi-t és az Elegant Themes többi termékét.

Mikor vegyem a divit?

Általában karácsony, Black Friday és a Cyber monday keretében nagyon jó dealeket lehet kifogni akár fél áron vagy még kevesebbért lehet hozzájutni a Divihez.

Mennyire SEO barát?

A rövid válasz, hogy igen teljesen jól működik együtt a legnépszerűbb SEO bővítményekkel mint YOAST, SEOpress vagy RankMath.

Azonban ami szerintem a legjobb, hogy ha RankMathot használsz (ami véleményem szerint legjobb SEO plugin) akkor azt integrálták builderbe.

Mennyire gyors a Divi?

Augusztusban lezárult a google “web vitals” frissítése, ami a felhasználó élményt figyeli többek között a weboldalak sebességet is. (Egy rangsorolási faktor lett a google számára a közel 200 jelzésből ami eldönti, hogy az oldalad hol jelenjen meg, mondjuk nagyobb volt a füstje mint a lángja de erről részletesen itt olvashattok.)

Sajnos a Divi híres arról, hogy “bloated” ez azt jelenti, hogy az oldal töltésénél a rengeteg felesleges kódot tölt be ezáltal az oldal lassabban töltődik.

Egyébként jó teszt, ha váltasz másik wordpress témára akkor rengeteg kód marad a divi után.

A jó hír, hogy ezzel a divinél is tisztában voltak és az augusztusi frissítésel hatalmasat léptek előre, itt olvashattok részeltesen.

A Divi fejlesztései olyan drámaiak voltak, hogy a Google PageSpeed Desktop-on 100 pontot ért el, Mobil-on pedig 99-et. Sőt, a GTmetrixnél is tökéletes, 100 százalékos pontszámot kapott!

Természetesen a teljesítményen és a sebsességen azért egy wordpress weboldal esetében bőven lehet javítani olyan megoldásokkal mint például Nitropack vagy egy jó gyorsítótár-bővítményt mint a WP Rocket.

Divi Marketplace

Érdemes pár sort szentelni a divi marketplacenek, ahol csak az Elegant Themes által ellenőrzött és kompatilbils témák, bővítmények kerülnek fel. Itt számos olyan kiegészítőt találsz amikkel új szintre emelheted az általad készített oldalakat.

Hogyan lehetséges ez?

A Divi fejlesztői API 2018 áprilisában frissült, ez azt jelentette, hogy a Divi téma külső fejlesztői is elkezdhették használni a fejlesztői API-t, hogy olyan pluginokat és funkciókat hoztak létre, amelyek közvetlenül integrálódtak a divibe.

Rengeteg olyan új terméket fejlesztettek, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a sablon- és oldalépítőhöz, és számos olyan funkciót tettek elérhetővé amit addig csak körülményesen lehetett megoldani, vagy rosszabb esetben sehogy.

Gyakaran Ismételt kérdések

Mi az a Divi wordpress téma?

A Divi egy egyszerűen használható WordPress téma az Elegant Themes-től, amely több mint egymillió példányban kelt el, és minden idők legnépszerűbb és legkelendőbb témája. Úgy tervezték, hogy egyszerűen használható legyen.

A Divi egy ingyenes WordPress téma?

Nem, a Divi nem ingyenes wordpress téma, de 30 napig kipróbálhatod, és teljes visszatérítést kapsz, ha nem vagy elégedett, mindezt kérdések nélkül.

Mennyibe kerül a Divi ?

A Divi-t megveheted egyszeri, 89 dolláros áron. Ez hozzáférést biztosít az Elegant Themes minden termékéhez (Divi téma, Divi builder, Monarch, Extra, Bloom) valamint egyéves támogatáshoz és a frissítésekhez. A 249 dolláros árért élethosszig tartó tagságot választhatsz.

Egyszerű a Divi használata?

A Divi témát az egyszerűség jegyében tervezték, és felhasználóbarát funkcióiról ismert. A drag-and-drop oldalépítő erejét a beépített divi builder biztosítja, amely bármely más témával is használható. Még a webdesign világában járatlan emberek is használhatják mert az előregyártott weboldal sablonokkal könnyű dolgozni.

Mi is pontosan a Divi builder, és hogyan működik?

A Divi builder egy olyan plugin, amely drag-and-drop funkciót ad a témához. Ahelyett, hogy kódokat használna, a weboldal összetevőit az oldalakba és a bejegyzésekbe húzhatja, így teljes oldalakat lehet felhúzni kevesebb idő alatt.

Lehetséges a Divi témát több weboldalon használni?

Igen, a Divi téma korlátlan számú weboldalon használható. A Divi témát a licenc megszerzése után végtelen számú weboldalon használhatod.

Melyik keretrendszer a jobb, a Divi vagy az Elementor?

A Divi és az Elementor között nehéz választani, mivel mindkettő kiváló megoldás. Ha többet szeretnél tudni a két termékről, itt találsz egy összehasonlítást róluk, ami segíthet a döntésben.

Kinek ajánlom a Divit?

Elsősorban személyes oldalakhoz, kis és közepes vállakozásoknak, tökéletes és prémium megjelenést biztosít egy egy jól kiválasztott és átszabott sablon.

Kinek nem ajánlom?

Akik rengeteg új tartalmat terveznek feltenni, egy idő után az oldal rettenetesen be tud lassulni a már fent említett “bloat” miatt.

Divi Téma Záró gondolatok

Összességében a Divi téma és a Divi Builder egy fantasztikus eszköz, nem véletlen, hogy az elmúlt években rengetegen vásárolták meg, ez egy megbízható biztonságos termék, kiváló hírnévvel.

 • A Divi egy sokoldalú téma, amely bármilyen WordPress weboldal létrehozásához használható, rengeteg előre gyártott sablonnal.
 • Kezdheted teljesen az alapktól is az építkezést, akár kisebb ügynökségeknek is jó választás lehet, már csak az árazása miatt is.
 • A Divi téma segíthet abban, hogy produktívabb legyél, a legfontosabb, hogy nagyon egyszerűen használható.
 • Ha több webhelyen tervezed használni akkor a Lifetime csomag jelenleg verhetetlen ajánlat.

Bár a Divi használata egyszerű, mégis időbe telik mire rendsesen tudod majd használni. Azonban ha van időd és nem “hajt a tatár” akkor ez egy nagyon jó választás lehet.

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy ez a tökéletes téma vess egy pillantást a vásárlói bemutatókra és nézd meg mi minden lehetséges a Divi segítségével.

Pukli Zoltán marketing tanácsadó és blogger, fő területeim a Marketing az SEO és a Webdesign, segítek ügyfeleimnek forgalmuk és online bevételeik magasabb szintre emelésében. Ezenkívül segítek az olvasóknak megtalálni a tökéletes eszközöket az online bevételszerzéshez.

error: Content is protected !!