Ingyenes videószerkesztő programok

videószerkesztő

Egy jó videószerkesztő szoftver segítségével minden szögből bemutathatod termékeid szolgáltatásaid azáltal, hogy professzionális promóciókat készítesz olyan platformokra, mint az Instagram, a TikTok, a YouTube, vagy bárhol máshol, ahol ezeket a videókat osztod meg. Számos könnyen használható ingyenes videószerkesztő program létezik, amelyek segítségével kitűnhetsz a versenytársak közül. Mivel közben megjelent az AI aminek a segítségével nagyon gyorsan lehet most már akár 15-perces videókat is készíteni valamint szerkeszteni ezért gondoltam beleteszem ezt is.

A jól elkészített termékvideók a tartalommarketing lebilincselőbb formája, sokkal jobb mint a fényképek önmagukban, és csökkenthetik a vásárló hezitálását a vásárlás vagy kapcsolat felvétel során. A Wyzowl animációs videókkal foglalkozó cég szerint a videómarketingesek 78%-a szerint a videó közvetlenül hozzájárult az eladásaik növeléséhez.

Az alábbiakban összeállítottam a szerintem legjobb ingyenes videószerkesztő szoftverek listáját, de betettem néhányat a megfizethető katagóriából is. Mindenkinek megvannak a saját egyedi igényei, ezért egy rövid leírást is találtok a programokról, illetve, hogy milyen platformokra érhetőek el.

1. InVideo – A legjobb Ingyenes AI videószerkesztő és tartalom készítő

Az InVideo egy olyan számítógépes program, ami segít neked videókat készíteni, akár olyanokat is, amikben mesélsz egy történetet vagy bemutatsz valamit. Ha tudsz egy témáról, például főzésről vagy sportról írni egy pár sort neki akkor a program magától összerak egy videót neked.

Először is választhatsz egy témát a sok közül, ami van a programban. Utána beírod, hogy miről szeretnél beszélni a videóban. Aztán az InVideo megnézi, milyen képeket és kis filmeket talál hozzá, és összerakja őket egy nagy videóvá. Így kapsz egy szuper videót anélkül, hogy neked kellene sokat dolgoznod rajta!

Egy olyan videókészítőhöz képest, amely a (Chrome) böngészőben működik, figyelemre méltóan jó. Számos alap- és középfokú eszközt kínál, több videóréteggel is képes dolgozni, és egy rakás nagyon vonzó sablont kínál, amelyeket tetszés szerint testre is szabhatunk.

Ráadásul nincs szükség különösebb technikai tudásra, hogy ezen a felületen videókat alkoss. A platformon találsz egy olyan funkciót is, ami segít leírásból videóklipet készíteni, hasonlóan a Lumen5-höz. Viszont az InVideo ebben a versenyben, ha InVideo és Lumen5 között kell választani, több és jobb lehetőségeket, valamint vizuális elemeket kínál.

Ezen kívül, ahogy a Canva esetében is, a platformon vannak előre beállított méretek, amelyek segítenek abban, hogy különböző weboldalakra szabott videókat készíthess, például YouTube-ra, Facebookra vagy Instagramra. Többek között olyan formátumokban is, mint YouTube Short, Facebook történet, Instagram történet, és még sok más. A platform valójában egy olyan alapvető igényt szolgál ki, amire a marketing szakembereknek nagy szükségük van.

Egy olyan videókészítőhöz képest, amely a (Chrome) böngészőben működik, figyelemre méltóan jó. Számos alap- és középfokú eszközt kínál, több videóréteggel is képes dolgozni, és egy rakás nagyon vonzó sablont kínál, amelyeket tetszés szerint testre is szabhatunk.

Az InVideo teljesen felhőalapú platformként azonnali hozzáférést biztosít a videók készítéséhez közvetlenül a böngészőből. Nincs letölthető szoftver vagy hardver-kompatibilitási fejfájás. Csak jelentkezz be, és máris készen állsz az online szerkesztésre.

AI által készített videók egy egyszerű szöveges leírásból

A bevezetőben említett mesterséges intelligenciával való integráció részeként az InVideo mesterséges intelligencia által vezérelt videótémák könyvtára lehetővé teszi, hogy rövid, 2-5 perces videókat készíts azonnal, mindössze egy szöveges utasítással!

Egyszerűen válaszd ki milyen videót szeretnél készíteni (YT Short, YT magyarázó videó, stb), írj be egy szkriptet, és az InVideo automatikusan generál neked egy videót. Miután megadtad a forgatókönyvet, az InVideo a stock média könyvtáraiból automatikusan releváns klipeket és képeket keres. A platform ezután ezeket az elemeket egy videóvá állítja össze, amely a forgatókönyvhöz van időzítve.

Ez már nem szövegből videóvá alakítás. Ez szövegből filmre.

Ezt továbbfeljesztették azzal augusztusban, hogy kijött az Invideo AI ahol már angol nyelvű voicover is kerülhet a videó alá, amennyire próbáltam vannak jobb és roszabb hangok de az eredmény így is lenyűgöző. Itt is elég megadni, hogy milyen témáról szeretnél videót és a stock videókból összerak neked egy videót valamint a szöveget is megírja, amit a későbbiekben tudsz szerkeszteni ha esetleg nem tetszik.

Az ingyenes verziónál vízjellel tudod epxortálni a videókat, egyébként 25 USD/Hó-tól indul, ha egyben fizeted akkor 20 USD/Hó.

Pro Tipp: ha bejelentkezel és csinálsz egy fiókot kapsz egy 20%-os extra engedményt ha éves díjat fizetsz.

Előnyök
+Egyszerű használat
+AI videó készítés
+Sokrétegű szerkesztés
+Elemek nagy választéka
Hátrányok
-A média feltöltése időigényes
-Kisebb késések szerkesztés közben

2. Lightworks – A legjobb Ingyenes videószerkesztő

A Lightworks egyszerű és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik és köszönhetően a részletes videós oktatóanyagoknak könnyen megtanulható.
A Lightworks eredeti stockvideókkal és zenei klippek sorozatával is rendelkezik, amelyek a pro verzióban érhetőek el és a programban szerkesztett videókhoz használhatók, így ezekkel bármilyen marketingvideónak ütős megjelenést kölcsönözhetsz.

Jellemzők:

 • Kiváló minőségű egyszerű vágási funkciók a gyors és precíz videószerkesztéshez
 • Sebességoptimalizálás, amely lehetővé teszi, hogy folytasd a szerkesztést új tartalom importálása közben
 • Többkamerás szerkesztés több kamerából származó klippek szinkronizálásához
 • Valós idejű csapatprojektmegosztás, teljes körű szabályozással, hogy melyik felhasználónak van szerkesztési hozzáférése
 • Videók egyszerű megosztása, gyors exportálással YouTube-ra, Vimeo-ra, Facebookra és Instagramra
 • Videóformátumok széles skálájának támogatása

Elérhető: Windows, Mac és Linux
Ár: Ingyenes; 24,99 dollár havonta a Pro verzióért

3. VideoPad – A legjobb ingyenes videószerkesztő kezdőknek

A VideoPad nagyszerű lehetőség mindazok számára, akik kiváló minőségű videókat szeretnének készíteni egy fillér ráfordítása nélkül. A VideoPad mindenféle egyszerű és könnyen használható funkciót tartalmaz mint például 3D-s videószerkesztést és hangeffektus-könyvtárat, amellyekkel különféle videókompozíciókat és stílusokat próbálhatsz ki.

Videóit speciális effektusokkal, átfedésekkel, szövegekkel és átmenetekkel, valamint különböző színbeállításokkal és hangeffektusokkal szerkesztheted. Ezután gyorsan és egyszerűen exportálhatod az összes elkészült videót a YouTube-ra, a Facebookra, a Google Drive-ra vagy amire szeretnéd.

Az egyetlen hátránya, hogy túl egyszerű lehet a haladó videószerkesztők számára. Kétségkívül nem rendelkezik annyi fejlett funkcióval, mint a listán szereplő többi ingyenes videószerkesztő szoftver, de a fényeffektusok hozzáadására, a színek finomhangolására, valamint a szöveget és képeket átfedő lehetőségekből van itt elég, hogy megérje az ingyenes Letöltést.

Jellemzők:

 • Dupla beépített képernyő (egy a kiválasztott klipek előnézetéhez, egy a teljes sorozat előnézetéhez) az egyszerű és intuitív szerkesztés érdekében
 • Előre elkészített testreszabható átmenetek a professzionalizmus érdekében
 • Az előbeállítások exportálásával könnyedén hozhatsz létre bizonyos platformokra – például Facebookra és YouTube-ra – optimalizált videofájlokat, és közvetlenül a szoftveren belül közzé is teheted azokat.
 • Közösségi média megosztási és közzétételi eszközök a videók azonnali online megosztásához
 • Rengeteg videóátmenet és vizuális effektus a videók testreszabásához
 • Videóoptimalizáló eszközök, például stabilizálás

Elérhető: Mac, Windows
Ár: Ingyenes

4. HitFilm Express – Ingyenes videószerkesztő professzionális vizuális effektusokkal

Ha nincs sok tapasztalatod a videószerkesztésben, a HitFilm Express eleinte kissé elrettentőnek tűnhet – hollywoodi stílusú filmek készítésére használják –, de megéri a belefektetett tanulást, mivel ez az egyik legsokoldalúbb ingyenes videószerkesztő ami elérhető. (A HitFilm a használatért mindössze annyit kér cserébe, hogy amikor letöltöd akkor oszd meg a közösségi médiában, szerintem ez elég kis ár ahhoz képest amit ez a program tud)

A HitFilm olyan animációs eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik audio és videoátmenetek létrehozását valamint szerkesztését anélkül, hogy összetett felvételeket kellene készíteni, nem is kell mondjam, hogy ez óriási időmegtakarítást jelent a szerkesztés során. Menő 3D effektusokat is kínál filmekhez, zenei videókhoz, sőt YouTube-videókhoz, valamint általában csak fizetős videószerkesztő szoftverekben megtalálható funkciókat is, például 4K videót, 360 fokos szerkesztést és speciális effektusok könyvtárát.

Jellemzők:

 • Professzionális videoszerkesztés mozgáskövetéssel, színválasztókkal és vágóeszközökkel
 • Kompozit képjavítások, amelyek lehetővé teszik két különálló felvétel együttes animálását a szürreális videóhatások érdekében
 • Automatikus stabilizátor a remegő felvételek „simává” tételéhez
 • Korlátlan számú videó és audió sáv létrehozása
 • Adaptív trimmer, amely lehetővé teszi a klipek újravágását, miután hozzáadta őket az idővonalhoz
 • Lehetőség az attribútumok egy csoportjának másolására egy klipből, és közvetlenül egy másikra vagy egy teljes projektre történő alkalmazásra
 • Audiokeverő a hang finomhangolásához a professzionális minőségű kimenet érdekében
 • Különféle átmeneti lehetőségek, például push, nagyítás és feloldás

Elérhető: Mac, Windows
Ár: Ingyenes; 349 dollár a Pro verzióért

5. DaVinci Resolve – Videószerkesztő haladóknak

A DaVinci Resolve egyetlen gyártási eszközben egyesíti a professzionális 8K szerkesztést, színkorrekciót, vizuális effektusokat és audio-utómunkát, ezért ez „A” videószerkesztő program számos professzionális film-, televízió-műsor- és reklámszerkesztő számára.

A DaVinci offline és online szerkesztést is lehetővé tesz, nagy teljesítményű lejátszási motorja pedig időt takarít meg szerkesztéskor és vágáskor – még a processzorigényes fájlformátumok, például a H.264 és a RAW esetében is. A DaVinci Resolve rengeteg funkciója egyes felhasználók számára talán összetettnek tűnhet, de még a program ingyenes verziója is tökéletes egy bonyolultabb szerkesztést igénylő projektekhez.

Jellemzők:

 • Kettős idővonal a gyors navigációhoz, vágáshoz és vágáshoz
 • Dedikált vágási felület, amely lehetővé teszi a legapróbb részletekig történő szerkesztést
 • Intelligens automatikus szerkesztés, amely szinkronizálja a hang- és videoklippeket
 • Beépített eszközök a kép a képben effektusokhoz, időzítéshez, stabilizáláshoz, dinamikus zoomhoz, szöveghez és hanghoz
 • Arcfelismerés, amely felismeri az arcokat a klipekben
 • Kiváló minőségű mozgásbecslési sebességváltozások és képkockasebesség-konverziók a klipek egyszerű és valósághű gyorsításához vagy lassításához

Elérhető: Windows, Mac és Linux
Ár: Ingyenes; 269 dollár a teljes Studio verzióért

6. VSDC Free Video Editor

A VSDC asztali videószerkesztő szoftvere ingyenes és fizetős változatban is elérhető. Bár az ingyenes verzió csökkentett funkciókkal rendelkezik, továbbra is tartalmazza a VSDC teljes videószerkesztő csomagját – beleértve a maszkeszközt és a chroma key funkciót a zöld képernyős videóeffektusokhoz.

Ha van pénzed a teljes verzióra, az eszköztár kibővül videostabilizációval, robusztus utómunkálati effektusokkal, diavetítési/prezentációs lehetőségekkel, 3D diagramsablonokkal és közvetlen közösségi média közzététellel.

Jellemzők:

 • Színkorrekciós eszközök a professzionálisabb megjelenés érdekében
 • Átmeneti effektusok teljes készlete
 • Könnyen használható képszűrők, hasonlóak az Instagramon találhatóakhoz
 • Maszkeszközök meghatározott elemek elrejtéséhez, elmosásához vagy kiemeléséhez
 • Közösségi média hivatkozás a videók megosztásához a Facebookon, a YouTube-on, az Instagramon, a Twitteren és a Vimeo-n
 • HEVC/H.265 (fejlett videotömörítési szabvány) a legmagasabb minőség megőrzéséhez minimális fájlméret mellett – elengedhetetlen a 4K és HD fájlok feldolgozásához

Ár: Ingyenes; 19,99 dollár a Pro verzióért
Elérhető: Windows

7. OpenShot – Videószerkesztő szoftver középhaladóknak

Az OpenShot könnyen használható felhasználói felülete nagyszerű videószerkesztő programmá teszi a középhaladó szerkesztők számára. Míg az összetettebb eszközök több szerkesztési összetevőt kínálnak, az OpenShot intuitív kezelőfelülete és minimális kialakítása tökéletes az egyszerű szerkesztéshez.

Az OpenShot hatékony megoldás a kisvállalkozások számára, és a legjobb a klipek átméretezéséhez, méretezéséhez, vágásához, rögzítéséhez és elforgatásához, emellett hangszerkesztést és valós idejű előnézetet is kínál.

Jellemzők:

 • Korlátlan számú réteg vízjelekhez, háttérvideókhoz és hangsávokhoz
 • Testreszabható címlap-sablonok
 • Drag and Drop (Fogd és húzd) funkció a video-, hang- vagy képfájlok egyszerű hozzáadásához
 • Digitális videoeffektusok, beleértve a fényerőt, a gamma-, a színárnyalatot, a szürkeárnyalatot és a chroma key kompozíciót a zöld képernyő hatásokhoz
 • Hatékony keyframe funkció az animációs képességek animált videók készítéséhez

Elérhető: Windows, Mac és Linux
Ár: Ingyenes

8. Shotcut – Videószerkesztő audiofilek számára

A Shotcut egy nyílt forráskódú, többplatformos videószerkesztő rengeteg elérhető oktatóvideóval. A videó formátumok széles skáláját támogatja, beleértve az FFmpeg-et, a 4K-t, a ProRes-t és a DNxHD-t. A Shotcutot eredetileg Linuxra tervezték, így elsőre kissé furcsának találhatod a kezelőfelületet. Ennek ellenére ez egy kiváló videószerkesztő.

A Shotcut kiterjedt hangszerkesztési lehetőségeket is kínál, így ideális „audiofilek” számára. Finomhangoló hangeszközeinek tárháza lehetővé teszi a felhasználók számára a mély- és magashang-beállításokat, a sávszűrők létrehozását, az erősítést, a dinamikus tömörítés hozzáadását és még sok mást.

Jellemzők:

 • A legújabb audio- és videoformátumok támogatása az FFmpeg-en, a vezető multimédiás keretrendszeren keresztül
 • Natív idővonal-szerkesztés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a videofájlokat közvetlenül a projektfájljukba importálják médiakönyvtár helyett
 • Több formátumú idővonal a felbontások és képsebességek keveréséhez és egyeztetéséhez egy projekten belül
 • Fejlett audioszűrők, mint például egyensúly, mély és magas hangok, sávszűrők, kompresszor és még sok más
 • AV1 dekódolás és kódolás támogatása

Elérhető: Windows, Mac és Linux
Ár: Ingyenes

9. Blender – Professzionális videószerkesztő 3D-s csomaggal

A Blender videószerkesztő egy ingyenes, nyílt forráskódú 3D-s készítőcsomag. Olyan funkciókat tartalmaz, amelyek segítik a 3D animációk modellezését és megjelenítését. A szoftver a világ minden tájáról dolgozó több száz fejlesztő együttműködéseként jött létre.

A Blender 3D-s animációs programcsomagnak készült, de egy funkcionális videószerkesztővel is rendelkezik, amely több mint elég a legtöbb felhasználónak. Az összetettebb szerkesztéseket is meg tudja oldani, például a videómaszkolást, így a Blender rugalmas videószerkesztővé válik kezdő és tapasztalt felhasználók számára, valamint kiváló lehetőség a 3D-s animációt is magában foglaló, fejlettebb projektekhez.

Jellemzők:

 • Path-tracer motor az animált objektumok valósághű megjelenítéséhez
 • Speciális renderelési folyamatok a projekt mentésének és exportálásának felgyorsításához
 • Lehetőség a játék logikájának kódolására egy videojáték-fejlesztési szoftverbe
 • Fejlett karakteranimációs eszközök a valósághű kinematikához
 • Vizuális effektusok és matricák széles könyvtára

Elérhető: Windows, Mac és Linux
Ár: Ingyenes

10. Windows Video Editor

A Microsoft beépített szerkesztője, a Windows Video Editor egy kényelmes szoftver azoknak, akik vissza akarnak térni az alapokhoz. Kiválóan alkalmas rövid videoklipek gyors szerkesztésére. A Windows Video Editor inkább egy fotószerkesztő, de olyan alapvető szerkesztőeszközöket kínál, mint a vágás, valamint a szöveg vagy hang felvétele. A Windows 10 és újabb verziókban található Video Editor teljesen ingyenes, és alapvető videójavításra is alkalmas.

Jellemzők:

 • Automatikus előnézeti eszköz szerkesztésekhez és effektusokhoz
 • Automatikus filmbeállítások a videoklipek testreszabható kivágásainak létrehozásához
 • Animáció lap, amellyel egyszerűen hozzáadhatsz zenét, címeket
 • 3D effekt rész minimális testreszabással
 • Könnyen használható Windows rendszerben dolgozó kezdő felhasználók számára

Elérhető: Windows
Ár: Ingyenes

11. iMovie

A népszerű iMovie a Mac OS rendszerrel együtt érkezik. Sok natív Apple-alkalmazáshoz hasonlóan az iMovie is egyszerű, és egyszerű drag and drop felületet használ a fájlok áthelyezéséhez a meghajtóról a programba.

Az iMovie nagy előnye, hogy a fájlokat az Apple felhőjébe menti, ami azt jelenti, hogy iPhone, iPad vagy Mac készüléken felváltva dolgozhatsz a projekten. Az iMovie folyamatosan frissül, így mindig várhatóak az új funkciók és fejlesztések.

Jellemzők:

 • A 4K felbontás támogatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mozi minőségű filmeket készítsenek
 • Felhőalapú tárolási funkció, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon a projekten dolgozz iPadről, iPhone-ról és Macről
 • Több tucat stúdió minőségű animáció a professzionális megjelenésért
 • Stílusos beépített videószűrők meghatározott filmes műfajokhoz, például westernhez és sci-fihez
 • Beépített zene, hangeffektusok és hangfelvétel, így a hang- és képszerkesztés mindig egységes
 • Sebességszabályzók, amelyek lehetővé teszik az akciójelenetek gyorsítását, a sportesemények lassítását

Elérhető: Mac
Ár: Ingyenes

12. Vimeo Create – Legjobb AI videószerkesztő

A Vimeo Create egy ingyenes szerkesztőszoftver, és automatikusan videókká alakíthatod a meglévő termékképeidet és szövegeidet. Videós tapasztalat nem szükséges.

Nincs más dolgod, mint válaszolni néhány kérdésre a termékkel kapcsolatban, hozzáadni a felvételt/képet és a logót, majd kiválasztani a stílust ami tetszik. A Vimeo Create ezután percek alatt automatikusan megszerkeszti a videót (kiválaszthatod a neked tetsző stílust, vagy a nulláról is kezdheted). Az AI szoftver még színeket, témákat, zenét és betűtípusokat is javasol.

Különösen hasznos ha sok videót tervezel készíteni (ha például csatornát indítasz a vállalkozásod számára, vagy, hogy pénzt keressen a YouTube-on, és egyszerűsíteni szeretnéd a videó gyártási folyamatot). A Vimeo egy népszerű videoszoftver megoldás, több mint 200 millió felhasználóval. Mivel a Vimeo egy all-in-one megoldás, az összes videót egy helyről kezelheted, tárolhatod és terjesztheted, így egyszerűsítheted a munkafolyamatot.

Jellemzők:

 • Több mint 1000 sablon közül választhat
 • Arcfelismerés, szűrők, effektusok és automatikus kivágás
 • Professzionális automatikus szerkesztés
 • Videók megosztásának lehetősége marketing csatornákon keresztül
 • Korlátlan, kiváló minőségű stock képek iStock integrációval
 • Kereskedelmi engedéllyel rendelkező zenekönyvtár, amelyből kedvedre választhatsz

Elérhető: iOS és Android
Ár: Ingyenes; A Pro és a Business előfizetések havi 7,00 dollártól kezdődnek, és a szerkesztőeszközök és sablonok szélesebb körét kínálják. A Vimeo Create ingyenes szoftvere online elérhető, letöltésre nincs szükség.

13. WeVideo – Legjobb ingyenes videószerkesztő közösségi média videók készítéséhez

A WeVideo a legjobb felhőalapú online videószerkesztő vállalkozások, oktatók, diákok és mindennapi felhasználók számára. Bárhonnan elérheted: otthonról, munkahelyről, iskolából stb. Minden fájlt egy biztonságos felhőben tárolnak, ahol percek alatt szerkesztheted, megnézheted és megoszthatod a videókat.

A WeVideo segítségével nagyszerű funkciókat, például zöld képernyőt adhatsz hozzá a professzionális megjelenéshez, költség és probléma nélkül. Ezenkívül több mint egymillió stock „cuccal” rendelkezik, beleértve a videókat, képeket és hangfájlokat, amelyek mindegyike jogdíjmentes, ha előfizetsz. Még az ingyenes verzióval is könnyedén készíthetsz videókat a közösségi média csatornád számára legyen szó bármilyen megjelenítő eszközről vagy vidó formátumról – mindezt korlátlan tárhellyel, letöltések vagy telepítendő szoftverek nélkül.

Jellemzők:

 • Stock médiakönyvtár több mint egymillió képpel, videóval és zenei elemmel
 • Videók exportálása 4K felbontásban
 • „Branded” sablonok a logóddal, hogy mindig egységes legyen a megjelenés
 • Megosztott projektkönyvtárak a csapatok kezeléséhez és együttműködéséhez
 • Korlátlan felhőtárhely végtelen számú videó készítéséhez
 • Gazdag szerkesztőeszközök, beleértve a zöld képernyőt, az animált szöveget, a képernyőrögzítést és egyebeket

Elérhető: Chromebook, Mac, Windows, iOS és Android
Ár: Ingyenes; a fizetett csomagok havi 4,99 dollártól kezdődnek

14. KineMaster – Legjobb ingyenes videószerkesztő szoftver mobilra

Ha Te gyakran dolgozol videoszerkesztőként útközben akkor a KineMaster alkalmazást neked találták ki. Ez az ingyenes (előfizetéses is van), mégis hatékony videószerkesztő alkalmazás tökéletes mobileszközökhöz. A KineMasterrel könnyedén készíthetsz felvételeket, szerkesztheted azokat, és mindezt feltöltheted telefonodról vagy táblagépedről. A mobilszerkesztők általában feláldozzák a fejlett eszközöket a videókészítés egyszerűsítésére, de a KineMaster ennek az ellenkezőjét teszi.

A KineMasterrel több mint 2500 letölthető átmenettel és effektussal egyszerűen vághatsz és kombinálhatsz videókat. Színszűrőkkel és különböző beállításokkal javíthatod a videóidat. A már elkészült vidók megosztása nagyon egyszerű YouTube-on, a TikTokon, a Reels-en, a Stories-on és még sok más média felületen is.

Jellemzők:

 • Széles választék letölthető effektusokból, zenékből, matricákból, betűtípusokból
 • Biztonsági mentési és megosztási képességek a videoprojektek biztonságának megőrzéséhez
 • Nyolc keverési lehetőség művészi videóeffektusok létrehozásához
 • Fordított eszköz a fókuszeltolások, a kamerán belüli átmenetek és egyéb szerkesztések egyszerűvé tételéhez
 • Szerkessz és exportál 4K videókat 60 fps sebességgel

Elérhető: iOS, Android, Chromebook
Ár: Ingyenes; 3,99 dollár havonta előfizetés esetén

Hogyan válaszd ki a számodra legjobb ingyenes videószerkesztőt?

Most, hogy tudod, milyen lehetőségek vannak a legjobb ingyenes videószerkesztő szoftverek terén, elkezdheted tesztelni őket, töltsd le nézd meg, próbáld ki a „puding próbája az evés”. Bár mindegyik lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, mindenkinek megvannak a saját preferenciái, hogy mit is szeretne pontosan, melyik vidószerkesztő „áll neki kézre”.

A videók átlagosan nagyobb érdeklődést váltanak ki az összes közösségi média platformon, mint a képek vagy a szöveges bejegyzések. Egy professzionális, jól elkészített marketingvideó segíthet mesélni a termékeidről szolgáltatásaidról. Talán ez is érdekel, a legjobb ingyen letölthető képek forrása.

Eredeti poszt: 2022.02 .08

Utolsó frissítés: 2023.08.29

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!