Elindult a Google március 2023-as Core algoritmus-frissítése

google algoritmus frissítés

A Google megerősítette, hogy a 2023. márciusi core algoritmusfrissítés már elindult. A következőket kell tudnod.

A Google megerősítette, hogy 2023 márciusára megkezdi a legújabb alapvető algoritmusfrissítés bevezetését.

Mint tudjuk, ezek a frissítések jelentős hatással lehetnek a keresési rangsorolásra, ezért a tájékozottság kulcsfontosságú.

Bár a Google a bevezetés befejezése után frissíteni fogja a rangsorok kiadásának előzményeit tartalmazó oldalát, addig is elmondom, mit kell tudnod.

2023-as Március Core Update

A Google számára nem idegenek az algoritmusfrissítések, és rendszeresen változtatásokat vezet be a tartalom jobb megértése és rangsorolása érdekében.

Ezekkel a frissítésekkel a Google célja, hogy egyre relevánsabb, minőségi keresési eredményeket szolgáltasson.

Ugyanakkor ezekkel a frissítésekkel együtt változik az is, hogy a Google hogyan értékeli és rangsorolja a webhelyeket, ami azt jelenti, hogy a SEO-szakembereknek és a webhelytulajdonosoknak naprakésznek kell maradniuk, és stratégiáikat hozzá kell igazítaniuk.

Bár a 2023. márciusi alapfrissítéssel kapcsolatban nincsenek konkrétumaink, a korábbi frissítések alapján levonhatunk néhány következtetést.

Íme néhány kritikus tanulság, amit érdemes észben tartani:

Az idő a lényeg: A core algoritmusfrissítések hatása nem azonnal érzékelhető. Napokig vagy hetekig is eltarthat, amíg a Google botjai indexelik és újraértékelik a webet.

Tartsd szemmel a számokat: Figyeld webhelyed organikus keresési forgalmát és kulcsszavas rangsorolását, mivel ezek a mérőszámok segítenek felmérni a frissítés hatását és azonosítani a lehetséges javítandó területeket.

A minőség a király: A Google célja ezekkel a frissítésekkel az, hogy jobb keresési eredményeket szolgáltasson. Ez azt jelenti, hogy következetesen értékes, a célközönség igényeihez igazított tartalmakat kell létrehozni.

Ne hanyagold el a legapróbb részleteket sem: A webhely technikai szempontjai, mint például a webhely sebessége, a mobilbarát jelleg és a megfelelő indexelés óriási szerepet játszanak az általános rangsorolás meghatározásában. Fordítson rájuk kellő figyelmet.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!