A 12 Legjobb Ingyenes Képszerkesztő

képszerkesztő

Ismerd meg az egyik legjobb ingyenes képszerkesztőt, ha szeretnéd kiaknázni a fotóidban rejlő lehetőségeket. Bár a szakemberek ha képszerekesztésről van szó akkor előszeretettel használják az Adobe Photoshopot, viszont kezdők és nem fotósok számára ez meglehetősen ijesztőnek tűnhetnek – és még a havi költségeket nem is említettem. Szerencsére van néhány fantasztikus képszerkesztő, amik teljesen ingyenesek.

Nem lövöm le a poént de egyik nagy kedvencem a GIMP, ha ingyenes képszerkesztőt keresel. Nyílt forráskódú, több funkcióval rendelkezik mint rengeteg fizetős vetélytársa, például bővítmények, maszkok és rétegek, és valószínűleg olyan közel áll az Adobe kínálatához, amennyire csak lehet. Ezenkívül még a Photoshop PSD-dokumentumait is megnyithatatod és szerkesztheted!

Persze páran ezt túlzásnak találhatják és egyáltalán nincs szükségük ennyire összetett programra mert lehet, hogy csak néhány egyszerű szerkesztést szeretnél elvégezni, mint például a kép kivágása vagy kiegyenesítése, ezért az egyszerűbb lehetőségeket is összegyűjtöttem.

Ha további fényképekre van szükséged egy projekthez amelyen éppen dolgozol akkor érdemes megnézned a legjobb ingyenes stockfotók bejegyzést is.

Mit kell keresni egy ingyenes képszerkesztőben?

Amikor ingyenes fotószerkesztőt választasz, az első dolog amit figyelembe kell venni az önbizalmad és tapasztalatod. Ha egyszerűen csak néhány beállítást szeretnél végrehajtani (például eltávolítani a foltokat és javítani a színeket), akkor akár egy egyszerű online eszköz tökéletes lehet.

Ha viszont a fejlettebb szerkesztés iránt érdeklődsz, akkor érdemes az olyan asztali szoftverekre összpontosítanod amelyek olyan eszközöket is kínálnak, mint például a rétegek és a maszkok.

Az asztali szoftver akkor is jó választás ha több fényképet kell szerkesztened (kötgelt képszerkesztés) egyszerre és egyes ingyenes fotószerkesztők ezt tudják is, nem kell mondanom, hogy ezzel rengeteg időt takaríthatsz meg.

Érdemes azt is átgondolni, hogy mire fogod használni az exportált fényképeket. Az online fotószerkesztők gyakran csak JPG formátumú képeket tudnak exportálni, és azt is csak viszonylag alacsony felbontásban. Ez jó lehet az interneten megjeleníteni kívánt képek esetében (és sok ilyen fotószerkesztő tartalmaz olyan eszközöket, amelyek segítségével közvetlenül feltöltheted a képeket a Facebookra vagy Instagramra a képeidet), de ha ki szeretnéd nyomtatni, akkor már jobban jársz egy olyan eszközzel, mint a GIMP vagy a Paint.NET, amely lehetővé teszi az exportálást szinte bármilyen formátumban, akár nagy felbontásban.

A legjobb ingyenes fotószerkesztők

1. Gimp – A Legjobb Ingyenes Fotószerkesztő

A GIMP (a GNU Image Manipulation Program) széles körben a piacon elérhető legjobb ingyenes fotószerkesztő. A szoftver az eszközök széles skáláját tartalmazza, az alapvető műveletektől a professzionális minőségű szolgáltatásokig. A kezdők profitálhatnak az egyszerűen elvégezhető vágásból, a színbeállításból és az automatikus képjavító eszközökből. Másrészt, a haladó felhasználók is számos eszközt találnak, például tartalomérzékeny átméretezést, arccserét, animált GIF-eket, rétegmaszkokat és személyre szabható ecseteket.

Mindezek a funkciók a GIMP-et csodálatos ingyenes Photoshop-alternatívává teszik azok számára, akik már ismerik az Adobe zászlóshajó szoftverét. Ráadásul a felülete teljesen testreszabható, és számos bővítmény ingyenesen hozzáadható.

A GIMP egy nyílt forráskódú szoftver, amely mögött nagy és aktív közösség áll. Ez azt jelenti, hogy a platformot folyamatosan frissítik és fejlesztik, miközben a felhasználók továbbra is ingyenesen használhatják.

Ez a képszerkesztő szoftver telepíthető bármilyen operációs rendszert futtató asztali eszközre, vagy letölthető hordozható verzióként, amelyet csak felmásolunk egy USB-re a rugalmas használat érdekében.

Jellemzők:

Előnye:

 • Professzionális eszközök és szolgáltatások
 • Nyílt forráskódú program
 • Fejlesztői támogatás
 • Platformok közötti támogatás
 • Nincsenek hirdetések

Hártánya:

 • Meredek tanulási görbe
 • Rengeteg funkció ami első látásra ijesztőnek tűnhet

Elérhető: Mac, Windows, Linux
Ár: Ingyenes

2. Adobe Photoshop Express – Legjobb Mobil képszerkesztő

Az emberek sokáig a Photoshop ingyenes verzióját próbálták megtalálni lehetőleg online. Mígnem egy napon az Adobe végre meghallgatta imáikat, és elindította az Adobe Photoshop Expresst, az iparág vezető szoftverének online és mobil változatát.

Ahogy a neve is sugallja, az Adobe Photoshop Express Editor a vállalat világelső képszerkesztő szoftverének lekicsinyített, böngésző alapú változata. Sajnos csak a 16 MB-nál kisebb JPG formátumú képeket támogatja.

Ez egy Flash-alapú eszköz, viszont az Adobe minden platformra kínál letölthető alkalmazást, így nem maradsz le bármilyen okostelefont vagy táblagépet is használsz.

Fizetős társával ellentétben az Adobe Photoshop Express nem professzionális fotósoknak és médiakészítőknek szól, hanem kezdőknek vagy azoknak, akik kiváló minőségű szoftvert keresnek a gyors szerkesztéshez. Ez bizony észrevehető a kínált szolgáltatásokon és hozzáférhetőségükön is.

Az Adobe Photoshop Express segítségével hozzáférhetsz az alapvető képszerkesztési műveletekhez, mint például a kontraszt, a perspektíva, a telítettség, az expozíció és a foltok eltávolítása, valamint az előre beállított dinamikus effektusok kiválasztása. Bár közel sincs annyi eszköz, mint a professzionális változatban, azonban ezek tökéletesre csiszoltak, és nagyszerű felhasználói élményt kínálnak. Az Adobe képszerkesztő szoftverének Express verziója egy „dekorációs” kategóriát is tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveget adjanak hozzá, és egyszerűen készítsenek teljesen testreszabható kollázsokat.

Szerkesztheted az eszközödre mentett képeket, vagy megoszthod azokat közvetlenül az Adobe Creative Cloud, a Dropbox, a Facebook vagy a Google Photos szolgáltatásból. Az Adobe Photoshop Expressen végzett összes szerkesztés minőségromlás mentes vagyis bármikor visszaállíthatod az eredeti fényképet.

Jellemzők:

Előnye:

 • Fejlett szűrők
 • Minimalista felület
 • Stílusos dizájn

Hártánya:

 • Flash-en fut
 • Korlátozott eszközötár
 • Csak a JPG formátumot támogatja

Elérhető: Mac, Windows, Linux (Böngészőből)
Ár: Ingyenes

3. Canva – Legjobb Online Képszerkesztő

A Canva egy fotószerkesztő, amely a webböngészőben fut és tökéletes arra, hogy kedvenc pillanataid kártyákká, poszterekké, meghívókká és közösségi média bejegyzésekké alakítsa. Ha szeretnéd fenntartani a kifinomult online jelenlétet, ez lehet a tökéletes eszköz a számodra.

A Canva két szinttel rendelkezik, ingyenes és fizetős, az ingyenes szint tökéletes az otthoni felhasználók számára. Csak regisztrálj az e-mail címeddel, és 1 GB ingyenes felhőtárhelyet kapsz, 8000 használható és szerkeszthető sablont, valamint két mappát a munkád rendszerezéséhez.

Itt nem találsz olyan fejlett eszközöket, mint az intelligens választó, de van egy sor praktikus beállítás mint árnyalatok, matrica effektusok, élesítés, fényerő, telítettség és kontraszt beállításához és még sok más. A szövegszerkesztő eszközök intuitívak, és a hátterek és egyéb grafikák nagy választéka áll rendelkezésre.

Jellemzők:

Előnye:

 • Nagy választék a sablonokból
 • Ingyenes felhőtárhelyet tartalmaz
 • Mobilalkalmazás elérhető

Hártánya:

 • Nincsenek a finom beállításokhoz kézi szerkesztőeszközök

Elérhető: Mac, Windows, Linux (Böngészőből) Android, iOS, iPadOS (mobile app)
Ár: Canva Free Ingyenes, Canva Pro 9,95 USD/hó, Canva Enterprise 30 USD/hó

4. Paint.NET – Legjobb Képszerkesztő Kezdőknek

A Paint.NET-et eredetileg egy Washingtoni Állami Egyetem hallgatója hozta létre a Microsoft Paint helyettesítésére. Az eredeti rajzolóprogram azonban idővel intuitív, ingyenes képszerkesztő szoftverré fejlődött, és azoknak szól, akik könnyen használható ingyenes képszerkesztő szoftvert keresnek, amely kiváló minőségű eredményeket kínál.

A szoftver világos és egyszerű felülettel rendelkezik, amely támogatja a gyorsbillentyűk funkcióit, így nagyszerű lehetőség a tapasztalatlan felhasználók számára, akik nem akarnak sok időt tölteni azzal, hogy kitalálják, hogyan működik a program. Ráadásul ez az egyszerűség lehetővé teszi a Paint.NET zökkenőmentes futtatását kisebb teljesítményű eszközökön, például notebookokon.

Annak ellenére, hogy a kezdő felhasználókat célozza meg, a Paint.NET fotószerkesztő eszközök széles skáláját kínálja, beleértve a fényerőt, a kontrasztot, a színárnyalatot, a rétegeket, a színátmeneteket és a korlátlan visszavonásokat. Ráadásul a szoftver támogatja azokat a bővítményeket, amelyeket az egyre növekvő fejlesztői közösség hozott létre a szoftver fórumán. Ezek a beépülő modulok fejlettebb funkciók elérésére használhatók, mint például a népszerű 3D forgatás/nagyítás eszköz.

Jellemzők:

Előnye:

 • Intuitív kezelőfelület
 • Rétegek és szűrők
 • Kiválóan fut gyengébb eszközökön

Hártánya:

 • Csak windowsra érhető el
 • Korlátozott eszköztár
 • Nincsenek fejlett funkciók

Elérhető: Windows
Ár: Ingyenes, de ha szeretnéd támogathatod a projektet a Paint.NET megvásárlásával 7,99 dollárért.

5. PhotoScape X – Kezdőknek akik fejlett funkciókat keresnek

A PhotoScape X eszközlistája szinte végtelennek tűnik. A szoftver, amelyet „mindent az egyben képszerkesztő szoftvernek” neveznek, nagy hangsúlyt fektet az egykattintásos fejlesztési funkciókra, amelyek lehetővé teszik a kezdők számára, hogy egyszerűen életre keltsék ötleteiket.

A program több ezer szűrőt, keretet, ecsetet, formakivágást, intelligens kivágó eszközöket, színválasztót és klónozó bélyegzőket tartalmaz. A fotósok teljes mértékben kihasználhatják a RAW-konverziós funkció előnyeit, míg a nagy mennyiségű feldolgozandó képgyűjteménnyel rendelkezők örömmel értesülnek a szoftverben található számos tömeges szerkesztő eszközről, például a formátum megváltoztatásáról, átméretezéséről és átnevezéséről.

A PhotoScape X lehetőségei sokkal kreatívabb lehetőségeket is tartalmaznak, mint például kollázs, összevonás, matricák, effektusok, szövegek és ecsetek. Ezek az eszközök különösen azoknak a felhasználóknak szólnak, akik eredeti tartalmat szeretnének létrehozni közösségimédia-profiljukhoz vagy e-mailes marketingkampányaikhoz.

Annak érdekében, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki a PhotoScape X több tízezer kreatív lehetőségéből, a fotószerkesztő webhelye hosszú listát tartalmaz az oktatóvideókról, amelyek bemutatják, hogyan kell az egyes eszközöket használni a kívánt hatás eléréséhez. Ha a fejlettebb eszközök iránt érdeklődsz javaslom, hogy nézd meg a szoftver fizetős verzióját, amely kézi szerkesztő eszközök széles választékát tartalmazza.

Jellemzők:

Előnye:

 • Több ezer egykattintásos szűrő és effektus
 • Számos fájlformátumot támogat
 • Kreatív sablonok

Hártánya:

 • A kezelőfelület bonyolultnak tűnhet
 • Nincsenek fejlett eszközök

Elérhető: Mac, Windows
Ár: Ingyenes, PhotoScape X Pro (csak Windows) 39,99 dollárért

6. Pixlr X– Gyors Online képszerkesztő

Ezt a szoftvert eredetileg a Pixlr Express HTML utódjaként fejlesztették ki, annak reményében, hogy elkerülhető legyen a Flash (1996-2020) elavulása. Sajnos a Flash platformról a HTML-re való áttérés az eredeti szerkesztő funkcióinak jelentős csökkentését követelte. Viszont azzal, hogy HTML5-re épül nem pedig Flashre azt jelenti, hogy bármilyen modern böngészőben fut. Ezenkívül letisztult és jól megtervezett a kezelő felülete leginkább a Photoshop Expressre emlékeztet, valamint sötét és világos színsémák közül is választhatsz.

A Pixlr X segítségével finoman módosíthatod a színeket és a telítettséget, élesítheted és elmoshatod a képeket, alkalmazhatsz matrica effektusokat és kereteket, valamint kombinálhatsz több képet. Támogatja a rétegeket is, ezt a funkciót nem sok ingyenes online fotószerkesztőben találni meg, valamint számos festési és rajzolási eszközt. Kiváló választás még haladó feladatokhoz is.

Összességében a Pixlr X egy kiemelkedő online fotószerkesztő kezdő és nem professzionális fotósok számára.

Jellemzők:

Előnye:

 • Egy kattintással szerkeszthető
 • Egyszerű felhaználói felület
 • Nem igényel letöltést
 • HTML5-öt használ Flash helyett

Hártánya:

 • Maximális képméret 3840 pixel
 • Korlátozott eszköztár

Elérhető: Böngésző
Ár: Ingyenes, A Pixlr X prémium verziója havi 7,99 dollártól elérhető

7. PiZap– Szórakoztató fotószerkesztő a közösségi médiához

A PiZap ingyenes online fotószerkesztő ami HTML5 és Flash kiadásban is elérhető, így bármilyen eszközön használható. A PiZap szerkesztőfelülete sötét, modern dizájnnal rendelkezik, amely nagymértékben használja a csúszkákat a gyors beállításokhoz – ez a rendszer sokkal jobban működik, mint az ikonok és a legördülő menük, ha érintőképernyős eszközt használsz.

Dönthetsz úgy, hogy a merevlemezedről a Facebookról, a Google Fotkbóll, a Google Drive-ról, a Google Keresésről vagy a program stock képek katalógusából szeretnél fényképet használni. Lenyűgöző választási lehetőség, bár a stock képek egy része csak prémium előfizetők számára érhetőek el, és figyelnie kell a szerzői jogi problémákra ha közvetlenül a Google keresőből használsz képet.

Ha végzeztél a szerkesztéssel, megoszthatod alkotásaid a legnagyobb közösségi média hálózatokon, valamint a PiZap saját szerverein, a Dropboxon és a Google Drive-on. Alternatív megoldásként elmentheted merevlemezedre, elküldheted e-mailben, vagy megadhatod egy beágyazási kódot. Sajnos csak akkor tudod igazán jó minőségben exportálni a munkádat, ha hajlanadó vagy használni a bankkártyádat és aktiválod a prémium szerkeszőt, de ha csak simán a közösségi médiában osztod meg a képeid akkor ott ez valószínűleg nem lesz probléma.

Jellemzők:

Előnye:

 • Stock képeket biztosít
 • Sablonok a közösségi médiához

Hártánya:

 • Néhány eszközért fizetni kell
 • Maximális felbontás 1310 x 737 pixel

Elérhető: Windows, macOS, Linux (Böngésző)

8. InPixio – Gyors, kreatív szerkesztések az online megosztáshoz

Lényegében az InPixio egy olyan felhasználóbarát programot kínál, amely lehetővé teszi a minimális képszerkesztési ismeretekkel rendelkezők számára, hogy gyönyörű képeket készítsenek, amelyeket megoszthatnak a közösségi médiában vagy közeli ismerőseikkel. A szoftver legfigyelemreméltóbb funkciói közé tartozik a több száz szűrő, az elmosódási effektusok, a kreatív keretek, a textúrák, a tónuscsúszkák, az előre beállított beállítások és az automatikus online megosztási lehetőségek.

Az InPixio ingyenes képszerkesztő szoftvere csak Windows és iOS mobileszközökön érhető el, azonban a szoftver prémium verziója Mac számítógépekre is elérhető. Az inPixio Photo Studio 10 néven ismert professzionális verzió a kézi szerkesztési funkciók szélesebb skáláját kínálja, valamint professzionális szintű fotó-helyreállító eszközöket és fejlett fotómontázs képességeket.

Jellemzők:

Előnye:

 • A képek egy kattintással megoszthatóak közösségi médiában
 • Könnyen használható
 • Minden képformátumot támogat

Hártánya:

 • Korlátozott manuális szerkesztés
 • Ingyenes verzió vízjeleket tartalmaz
 • Nem teljesen elérhető OS X alatt

Elérhető: Asztali (Windows) és mobil (iOS)

Ár: InPixio Photo Editor PRO 19,99 dollárért

9. Fotor – Egyszerű képjavítás

Egy kattintással pillanatok alatt ragyogóvá varázsolhatod a fotóid.

A Fotor az alapvető eszközök és funkciók hosszú listáját kínálja, az egyszerű szerkesztésektől, mint a fényerő és telítettség, egészen az összetettebbekig, mint például a ránctalanító és a fogfehérítés. A Fotor effektusok, keretek, matricák és szöveges lehetőségek széles választékával is büszkélkedhet, amelyek elsősorban a közösségi média megosztását célozzák.

A fotószerkesztőn kívül a Fotor kollázs- és tervezési részeket is tartalmaz. Ezekben a szegmensekben a felhasználók különféle előre elkészített sablonok közül választhatnak, amelyekkel elkészíthetik alkotásaikat. Ezek a sablonok felhasználás szerint vannak kategorizálva, például általános kollázsok, közösségimédia-bejegyzések, marketingforrások, dokumentáció és hirdetések. Ez lehetővé teszi a kezdő felhasználók számára, hogy könnyedén készítsenek kiváló minőségű tartalmat minden igényüknek megfelelően anélkül, hogy a vizuális megjelenésen kívül mással kellene foglalkozniuk. Néhány sablon és több csúcsminőségű eszköz sajnos csak a szoftver fizetős verziójában érhető el.

Összességében a Fotor leginkább képjavítóként definiálható, nem pedig képszerkesztő szoftverként. A fotósoknak és más médiakészítőknek nagy valószínűséggel kifinomultabb képességekre lesz szükségük, mint amik Fotor-on belül elérhetők. A program kínálata azonban mindent tartalmaz, amire egy kisvállalkozásnak szüksége van ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki online jelenlétéből.

Jellemzők:

Előnye:

 • Prémium szintű szűrők
 • Kötegelt képfeldolgozás
 • Nagy felbontású exportálási lehetőségek

Hártánya:

 • Nincs manuális szerkesztés
 • Hirdetéseket jelenít meg

Elérhető: Windows, macOS, Linux (Böngésző)

Ár: A Fotor Pro havi ára 8,99 dollár

10. Photos Pos Pro – Legjobb kezdőknek, akik utófeldolgozási készségeiket szeretnék bővíteni

A Photo Pos Pro nem olyan jól ismert, mint a Paint.net és a GIMP, de ez egy másik kiváló minőségű ingyenes fotószerkesztő, amely tele van fejlett képjavító eszközökkel.

A Photos Pos Pro-t egy ambiciózus cél szem előtt tartásával fejlesztették ki: tökéletes képszerkesztő szoftver létrehozása kezdőknek és szakértőknek egyaránt. Ennek érdekében a program valójában két különböző felületet kínál a felhasználók számára, amelyek közül választhatnak.

A fejlett elrendezés az eszközök szélesebb skáláját tartalmazza a kifinomultabb kézi szerkesztésekhez, beleértve a rétegeket, ecseteket, maszkokat, színátmeneteket, műveleteket, textúrákat és RAW-konverziót. Minden szerkesztés elvégezhető kötegben (egyszerre több képen), ami potenciálisan sok időt takarít meg.

A kezdő felületen a Photos Pos Pro elrendezése jelentősen letisztult, és nagymértékben az automatikus szerkesztésekre összpontosít, amelyek gyorsan gyönyörű eredményeket biztosítanak. Ezeket a képjavításokat főként szűrőkön és kreatív effektusokon keresztül történnek, amelyek közül a felhasználók választhatnak.

A felhasználók 21 nap alatt ingyenesen hozzáférhetnek a Photos Pos Pro Premium fejlettebb funkcióihoz, így teljes ízelítőt kaphatnak a programból, mielőtt eldöntenék, melyik opció felel meg leginkább az igényeiknek.

Jellemzők:

Előnye:

 • Kezdő és haladó interfészek
 • Intelligens felület
 • Számos szűrő
 • Nagy felbontású exportálási lehetőségek

Hártánya:

 • Az exportálási felbontás 1024 x 2014 pixelre korlátozódik
 • Meredek tanulási görbe

Elérhető: Windows

Ár: Photos Pos Pro prémium licenc 49,90 dollárért

11. BeFunky – Kreatív képjavítás online

A BeFunky könnyen használható képszerkesztő eszközöket kínál, amelyek minden szintű felhasználó számára lehetővé teszik a professzionális eredmények elérését. Felülete letisztult és felhasználóbarát, így könnyen megtalálhatod a megfelelő eszközöket, és valós időben láthatod a képre gyakorolt ​​hatásokat. Minden szerkesztés látható a kép előzményeiben, és szükség esetén visszavonhatod vagy megismételheted a módosításokat.

A Fotorhoz hasonlóan a BeFunky programja is három részre oszlik: fotószerkesztő, kollázskészítő és grafikai rész. Valójában, ha egymás mellett nézzük őket, könnyen észrevehető, hogy mennyire hasonlít a két program. A BeFunky egyértelmű győztesnek tűnik mind a képszerkesztő funkciók számát, mind a tervezési kompozíciós sablonokat tekintve, de sajnos itt is ezek többsége csak a prémium felhasználók számára érhető el.

A fotószerkesztő képességei között számos eszköz található, az alapvető szerkesztéstől, mint az expozíció és a kontraszt, a portréjavítási lehetőségekig, a művészi effektusokig, a kreatív átfedésekig és a textúrákig. Ezek mindegyike ingyenes és prémium szolgáltatásokat is kínál, amelyeket a felhasználók előzetesen kipróbálhatnak.

Ami a kollázs- és a tervezési részt illeti, mindkettő a teljesen testreszabható sablonok hosszú listáját jeleníti meg a felhasználók számára.

Jellemzők:

Előnye:

 • Fogd és vidd kompozíciós funkciók
 • Stock képek a programon belül
 • Számos kreatív sablon

Hártánya:

 • Korlátozott inygenes szerkesztő eszközök
 • Hirdetéseket jelenítenek meg
 • A legtöbb sablon prémium előfizetést igényel

Elérhető: Web és mobil (iOS, Android)

Ár: A BeFunky Plus havi 4,99 dollártól kezdődik

12. PhotoDirector Essential – Legjobb Rendszerező Képszerkesztő

A Windows-ra optimalizált PhotoDirector egyik legjobb ingyenes képszerkesztő szoftver, minden szinten lehetővé teszi az alkotók számára, hogy fotóikat műalkotásokká alakítsák. Az előre beállított modulok másodpercek alatt kiváló minőségű fotó effektusokat állítanak elő.

A rendszerezési funkciók és a feldolgozási kapacitás felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulhat, különösen akkor, ha több ezer fényképről van szó. A PhotoDirector lehetővé teszi a címkenevek, helyek és egyéb metaadatok kötegelt rendezését és rendezését. AI-alapú arcfelismerő technológiája a szervezési folyamatok egyszerűsítésében is segít, így a kezdők számára a legjobb fotó rednszerezővé válik. Az automatikus diavetítés-készítővel kombinálhatod a fényképeket, és háttérzenét is adhatsz hozzá.

A PhotoDirector számos fotóbeállítási lehetőséget és szerkesztő eszközt is kínál. A fényképek feldolgozása és szerkesztése érdekében a termékek közötti váltás helyett azonnal megnyithatja a képeket a felületen, és hozzáférhet a precíziós színhelyettesítő eszközökhöz, a HSL- és HDR-effektusokhoz, valamint egy kattintással testreszabható előbeállításokhoz.

Még a kezdők is használhatják a szoftver interaktív irányított moduljait a gyors, lenyűgöző eredmények érdekében. A képszerkesztő hatékonyan kezeli a szakértői szintű projektek összetett, többrétegű szerkesztéseit is. A haladó szerkesztők észrevehetnek néhány hasonlóságot a PhotoDirector konzol és a Photoshop szerkesztőplatformja között.

Alkalmazhatsz maszkokat, rétegszűrést, kísérletezhetsz elmosódási effektusokkal, vagy térj vissza a korábbi szerkesztésekhez a rétegelőzmények funkcióval. Ezenkívül a PhotoDirector egyedülálló kísérleti képszerkesztő funkciói lehetővé teszik a 360°-os szerkesztést is, de GIF készítésre is alkalmas.

Jellemzők:

Előnye:

 • Képek rendszerezésére tökéletes
 • AI technológia
 • Nem csak képszerkesztő

Hártánya:

 • Nagy tárhelyet igényel

Elérhető: Windows, macOS,

Ár: Ingyenes

Mi az a képszerkesztő szoftver?

A képek manipulálására vagy javítására szolgáló alkalmazás. Ez a telefonokon található alapalkalmazásoktól a számítógépeken futó professzionális iparági szabványokig terjedhet.

Melyik a legjobb ingyenes képszerkesztő alkalmazás?

Gimp
Adobe Photoshop Express
Canva
Paint.net
PhotoScapeX
PixlrX
PiZap
InPixio
Fotor
Photos Pos Pro
BeFunky
PhotoDirector Essential

Érdemes fizetnem egy képszerkesztő szoftverért?

Ez teljes mértékben tőled függ és attól, hogy milyen szerkesztéseket szeretnél csinálni. Ha olyan egyszerű beállításokról van szó mint például a vágás, az elforgatás akkor az ingyenes szerkesztő elég.
Ha effektekre van szükséged vagy bonyolultabb szerkesztésekhez mindenképpen javaslom a fizetős verziókat.

Milyen képszerkesztő funkciókra kell figyelnem?

A tíz legfontosabb funkció, amire figyelnie kell:

Felhasználóbarát
Jól lehessen vele a képeket rendezni
Színkorrekció és szűrők
Rétegszerkesztés
AI mesterséges intelligencia
Fénykép animáció
Szépítő eszközök
Színhatások
Fényhatások

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!