Marketing szövegírás? Jasper mesterséges intelligencia: A tartalomgyártás jövője

jasper

Jasper.ai a tartalommarketing “Easy Button” gombja.

Kívántad már, hogy bárcsak lenne egy egyszerűbb módja annak, hogy minden nap tartalmat gyárts?

Mint egy ” Easy button”, amit megnyomhatnál, és 1 másodperccel később máris jönne egy jól megírt Facebook-poszt.

Még jobb lenne, ha ez az ” Easy Button” mindenféle magas konverziós marketing szövegeket és tartalmakat, például hirdetéseket, céloldalakat, e-maileket és egyebeket gyártana…

Jól hangzik, igaz?

Nos, ez az álom most valósággá válik a Jasper.ai-al

Ez egy olyan szoftver, amely a mesterséges intelligenciát használja fel arra, hogy nyerő marketingszövegeket generáljon… igény szerint… kevesebb mint 30 másodperc alatt, több mint 25 nyelven.

Képes facebook hirdetéseket, google hirdetéseket, szövegírási kereteket, e-maileket, landing page szövegeket és még sok minden mást is írni. (ennek a bejegyzésnek a beveztő részét is 90%-ban AI írta) ?

Nézd meg Jaspert működés közben

Ebben a videóban megmutatom, hogyan írhatsz blogbejegyzéseket mesterséges intelligencia segítségével mindössze 5 perc alatt!

Hogyan írj Instagram, Facebook, Twitter és LinkedIn bejegyzéseket 5 perc alatt mesterséges intelligenciával?

Jasper Sablonok

A szövegírási sablonok hatékony eszközök lehetnek a vállalkozásod sikeres marketingjében, és ebben a Jasper AI szövegíró mesterséges intelligenica marketing keretrendszerei nagyban segíthetnek.

A szövegírás olyan művészet aminek az a lényege, hogy megragadja valaki figyelmét és rávegye őket valamilyen cselelekvésre – függetlenül attól, hogy egy hirdetésre kattint, vagy épp megvásárolja a terméket.

Bár sok sikeres szövegíró van, azonban akik maguk gyártják a tartalmakat sokszor nehezen rakják össze a mondatokat vagy találják meg a megfelelő szavakat. Ez a blogbejegyzés bemutatja hogyan segíthet neked az AI (mesterséges intelligencia) által támogatott szövegírás gyorsabban megírni marketing- vagy reklámszövegedet és konkrétan azt, hogy hogyan kell használni a Jasper sablonokat (templateket). Megnézhetet a minta tartalmat is amit generáltam vele..

A Japser mesterséges inteligenciája olyan tényezőket vesz figyelembe mint a hangulat, az érzelmi tónus és az olvashatóság a tartalom létrehozásakor. Ez minden olyan tartalomnál működik amire szükséged lehet, legyen szó közösségi médiáról – Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter – Facebook vagy Google Ads, webhely tartalom, marketing e-mailek, hírlevelek, nyomtatott reklámok, blogbejegyzések vagy cikkek, de gyakorlatilag bármire használható ahol tartalomra van szükség!

A Jasper hatékony szövegíró sablonjait úgy tervezték, hogy növeljék a konverziót, rezonáljon az olvasókra, használjon meggyőző nyelvezet és az algoritmusok által észlelt célzott kulcsszavak révén magasabb helyezést érhessenek el a keresőmotorok eredményoldalain (SERP).

Összetett tudománynak tűnhet, de csak annyit kell tudnod, hogy az AI szövegíró segíthet megírni a tartalmat és ezzel is időt szabadít fel neked további kutatásra, tanulásra, más projektekre, vagy akár szakmai kapcsolataid bővítésére.

Jasper főhadiszállás

Mi az a mesterséges intelligencia szövegírás?

Az AI szövegírás definíciója a mesterséges intelligencia használata tartalom írására – ez ilyen egyszerű! A mesterséges intelligencia szövegírása nem csak egy divatszó – valóban megtörténik.

Ebben a bejegyzésben megnézzük a Jarvis szövegírási marketing keretrendszereit – AIDA, PAS, Feature-to-Benefit és Before-after-Bridge – és megmutatom hogyan segíthetnek ezek az erőforrások neked magas konverziós példány létrehozásában bármilyen kampányhoz, a mesterséges intelligencia használatával!

A sablonok (template) használatának megkezdéséhez be kell jelentkezned a Jasper-fiókodba, és megkeresni őket az irányítópulton.

Ha még nem iratkozotál fel ne aggódj mert lehetőség van kipróbálni ingyen, ide kattintva kapsz 10.000 szót amivel játszhatsz 5 napig, így lehetőséged lesz kipróbálni amiket itt fogok mutatni neked, de már a saját anyagoddal amit aztán „élesben is be tudsz majd vetni”.

Bejelentkezés után erre a felületre jutsz.
Kattints a „Templates”-fülre bal oldalon fent
Itt kiválasztod a FRAMEWORKS-t amit használni fogunk.

És már el is jutottunk a blogbejegyzés főhőseihez. Használhatod a Jasper sablonokat kiindulópontként saját tartalom megírásához, vagy bármelyik kimenetet – esetleg több kimenetet is kombinálhatsz, hogy egyedi és személyre szabott üzeneteket hozz létre amely megszólítja közönséged. ( a kimenetek kombinálása másik bejegyzés témája lesz majd)

Kezdjük az AIDA-keretrendszerrel.

Az AIDA Jasper sablon marketing szövegíráshoz

Az AIDA keretrendszer egy képlet, amelyet a szövegírók 1887 óta használnak a közönség meggyőzésére és még mindig a sikeres marketingszövegírás alapja, a mesterséges intelligencia esetén is!

Ennek a folyamatnak az első lépése természetesen az, hogy felkeltsd valaki figyelmét amihez kell egy ütős „Kezdősor” vagy a „Címsoron” – különben kihagy minden más tartalmat amit szerettél volna megmutatni nekik.

Figyelem (Attention) – Vedd rá az embereket, hogy figyeljenek, és mondják: „Hé, mi ez?”

Érdeklődés (Interest) – ébreszd fel az érdeklődésüket, hogy többet akarjanak tudni.

Vágy (Desire) – Az értékesítési szöveggel tápláld a vágyat bármi iránt, amit el szeretnél adni. Adj nekik egy kis ízelítőt abból milyen jó lesz nekik ha megvásárolják a termékedet vagy igyénybe veszik a szolgáltatásodat.

Cselekvés (Action) – Végül megmutatjuk a végső lépést és lehetőséget adunk egy link vagy gomba formájában a kapcsolat felvételre vagy a termék megvásárlására.

Az első lépés az, hogy felkeltsd a figyelmüket, és felkeltsd az érdeklődést az iránt, amit kínálsz nekik. Az AIDA keretrendszer szövegíró sablonjának célja meggyőző példány létrehozása, amely okot ad az embereknek, hogy miért érdemes tovább olvasniuk eléggé akarják a terméket/szolgáltatást, átkattintsanak, hogy többet megtudjanak a termékről/szolgáltatásról, egyszóval rávegyük őket, hogy az értékesítési szöveg elolvasása után cselekedjenek.

Ennek hatékony módja a Jasper szövegírási sablonjaival a következő címsorok használata: „Hogyan keress 100.000 forintot pizsamában”

Ezután a konverziók növelése érdekében használj érzelmi kiváltó okokat, például a szűkösséget „Csak 100 hely maradt!” vagy sürgősség – például határidő – bármi, ami garantáltan arra késztet valakit, hogy abbahagyja a Facebook lefelé görgetését ahhoz, hogy felkeltse a figyelmét.

Tartalmazzon bizonyítékokat, például ajánlásokat és véleményeket ha rendelkezésre állnak, vagy bármit, ami igazolja ajánlatod hitelességét.

Használhatsz upsell-t a kezdeti eladáshoz kapcsolódó másodlagos ajánlatot a több bevétel érdekében!

Végül pedig feltétlenül szerepeltess egy cselekvésre ösztönzést – legyen az „Vásároljon most” vagy „Iratkozz fel hírlevelünkre”, és használj olyan erős szavakat, mint az INGYENES! KOCKÁZATMENTES! Ezek nagyobb valószínűséggel késztetik az olvasódat az ajánlatra kattintva.

Példa az AIDA marketing sablonra

Minta:
Company name: Jasper
Product description: Jasper az egyik legjobb Mesterséges intelligencia a marketing szövegírásban, a legnépszerűbb marketing sablonokkal AIDA, PAS.

1. AIDA Marketing szöveg Minta

Attention: Olyan szövegíróra van szüksége, aki ért a mesterséges intelligenciához.

Interest: A Jasper évek óta használja a mesterséges intelligenciát, hogy segítsen a vállalkozásoknak jobb marketingszövegeket írni.

Action: Regisztráljon a Jasper ingyenes próbaverziójára még ma!

Desire: A Jasperrel tökéletes marketingsablont kaphat, amely tökéletesen illeszkedik vállalkozásához, így azonnal láthatja az eredményeket.

2. AIDA Marketing szöveg Minta

Attention: A Jasper a legjobb mesterséges intelligencia a marketing szövegírás területén, a legnépszerűbb marketing sablonokkal AIDA, PAS.

Interest: A Jasper egy olyan eszköz, amely a Jasperrel való együttműködésre épül: Ha szeretné javítani webhelye konverziós arányát, vagy egyszerűen csak időt szeretne megtakarítani az írói feladatokkal, a Jasper segíthet.

Desire A Jasperrel kiváló minőségű tartalmat készíthet, amely leköti és konvertálja a weboldal látogatóit.

Action: Regisztráljon még ma egy ingyenes próbaverzióra, és nézze meg, hogy a Jasper milyen különbséget tud tenni vállalkozása számára.

3. AIDA Marketing szöveg Minta

Attention:A Jasper a legjobb mesterséges intelligencia a marketing szövegírás területén, a legnépszerűbb marketing sablonokkal AIDA, PAS.

Interest: Ha jobb marketing tartalmakat szeretne írni, a Jasper segíthet. Az AI-alapú platformunk azonnali visszajelzést és optimalizálást biztosít minden marketing tartalomhoz.

Desire: A Jasperrel több leadet és konverziót érhet el weboldalán a jobban optimalizált tartalmakkal. Regisztráljon még ma, és győződjön meg a különbségről saját szemével!

Action: Kattintson erre a linkre, ha többet szeretne megtudni a Jasperről és arról, hogyan segíthet jobb marketing tartalmakat írni.

4. AIDA Marketing szöveg Minta

Attention: Szövegírót keres, aki segíthet a marketingjében?

Interest: A Jasper egy mesterséges intelligenciával működő szövegíró eszköz, amely segíthet jobb marketing tartalmakat írni. Sablonjaink és eszközeink segítségével kiváló minőségű tartalmat hozhat létre, amely bevonzza a közönségét és konverziókat eredményez.

DesireEszközeinket könnyű használni, így gyorsan és egyszerűen elkezdheti a munkát. Sablonjainkat pedig úgy terveztük, hogy segítsenek nagyszerű szövegeket írni, amelyek az olvasókat vásárlókká alakítják.

Action: Regisztráljon a Jasper ingyenes próbaverziójára még ma

5. AIDA Marketing szöveg Minta

Attention: Szövegírót keres, aki segíthet a marketingjében?

Interest: A Jasper egy mesterséges intelligenciával működő szövegíró eszköz, amely segíthet jobb marketing tartalmakat írni. Sablonjaink és eszközeink segítségével kiváló minőségű tartalmat hozhat létre, amely bevonzza a közönségét és konverziókat eredményez.

Desire: Eszközeinket könnyű használni, így gyorsan és egyszerűen elkezdheti a munkát. Sablonjainkat pedig úgy terveztük, hogy segítsenek nagyszerű szövegeket írni, amelyek az olvasókat vásárlókká alakítják.

Action: Regisztráljon a Jasper ingyenes próbaverziójára még ma!

A PAS Jasper sablon marketing szövegíráshoz (Problem-Agitate-Solution)

Ezután vessünk egy pillantást a PAS (Problem-Agitate-Solution) sablonra új marketingötletek kidolgozásához.

A PAS kiemeli felnagyítja a problémákat, utána agitálja az olvasót, hogy érezze a probléma „súlyosságát”, majd végül megoldást is kínál persze annak érdekében, hogy az olvasó valamit vásároljon, vagy elkezdje használni a terméket/szolgáltatást.

A PAS keretrendszer egy klasszikus szövegírási technika, amely leköti az olvasóit mert az emberi válaszokra összpontosít, hogy az a lehető legjobban konvertálható legyen.

Sokféleképpen használható:

 • Vállalatod kínálatának megismertetése azzal a céllal, hogy új üzleteket generáljon.
 • Amikor új termék kerül a piara, ami nem feltétlenül oldja meg hatékonyan a vevők problémáit, és ezért esetleg új nézőpontra van szükség.
 • Meglévő marketingkampányhoz friss ötleteket vagy fejlesztéseket keresve.
 • Amikor tartalmat kell létrehoznia közösségi médiához, e-mailjeidhez vagy webhelyedhez.

A PAS marekting szövegírási sablon működés közben

Minta:
Company name: Jasper
Product description: Jasper az egyik legjobb Mesterséges intelligencia a marketing szövegírásban, a legnépszerűbb marketing sablonokkal AIDA, PAS.

1. PAS Marketing szöveg Minta

Problem: Ön kisvállalkozás, és nincs ideje vagy pénze profi szövegírót alkalmazni

Agitate: Nemcsak, hogy nincs ideje vagy pénze profi szövegírót alkalmazni, de a jó szövegírók drágák és nehezen találhatók.

Solution: A Jasper egy mesterséges intelligenciával működő marketingszövegíró eszköz, amely percek alatt segít magas konverzációs hatású szövegeket írni a webhelyére. A Jasper segítségével hozzáférhet professzionálisan megírt sablonokhoz, amelyek bizonyítottan növelik a konverziókat.

2. PAS Marketing szöveg Minta

Problem: Sokaknak nehézséget okoz a hatékony marketingszövegek megírása

Agitate: A legtöbb embernek nehézséget okoz hatékony marketingszövegeket írni, ezért olyan sok vállalat támaszkodik az olyan botokra, mint a Jasper.

Solution: A Jasper már több ezer vállalkozásnak segített hatékony, meggyőző marketingszövegeket írni, amelyek eredményeket hoznak. A Jasper segítségével te is megteheted!

3. PAS Marketing szöveg Minta

Problem: Nagyszerű marketing tartalmakat szeretne létrehozni, de nincs ideje vagy erőforrása arra, hogy maga végezze el

Agitate: Nem titok, hogy a minőségi marketingtartalom kulcsfontosságú a sikeres online jelenléthez, de az elkészítése ijesztő lehet – különösen, ha nem vagy író.

Solution: Jasper itt van, hogy segítsen. AI-alapú szövegíró eszközünkkel percek alatt készíthet kiváló minőségű marketingtartalmat, anélkül, hogy írói tapasztalatra lenne szükség.

4. PAS Marketing szöveg Minta

Problem: Szüksége van egy jó marketingszövegíróra, de nincs ideje vagy pénze arra, hogy felfogadjon egyet

Agitate: Nehéz lehet jó marketingszövegírót találni, aki érti a márkáját és a célközönségét. A szövegírók drágák lehetnek, és nehéz tudni, hogy minőségi munkát fognak-e készíteni, amely megfelel az Ön igényeinek.

Solution: Jasper a megoldás. A mesterséges intelligenciával működő platformunk segítségével gyorsan és egyszerűen készíthet kiváló minőségű marketing tartalmakat anélkül, hogy a bankot megroppantaná.

5. PAS Marketing szöveg Minta

Problem: Szeretne nagyszerű marketingszövegeket írni, de nincs rá ideje vagy képessége

Agitate: Nehéz lehet hatékony marketinganyagokat készíteni, ha kevés az időd és az erőforrásod. Szüksége van egy olyan eszközre, amely segít gyorsan és egyszerűen elvégezni a munkát.

Solution: Jasper a megoldás. Könnyen használható sablonjainkkal és hatékony mesterséges intelligenciánkkal percek alatt kiváló minőségű marketinganyagokat készíthet.

A Feature-To-Benefit Jasper Marketing Sablon, a kényszerítő cselekvésért

A termék tulajdonságait cselekvésre késztető előnyökké alakítja, ez különösen hasznos amikor terméked vagy szolgáltatásod megismerteted a potenciális vásárlóiddal és mindjárt meg is győzöd őket az általad kínált szolgáltatások előnyeiről a folyamat során. Tökéletes stratégia ha mindjárt a dolgok közepébe szeretnél belemenni anélkül, hogy elmerülnél a részletekben.

Általában ebből a sablonból felsoroláspontok listáját kapod meg ezek bármely marketingpéldány kiindulópontjai lehetnek.

FEATURE-TO-BENEFIT Marketing sablon minta

Minta:
Company name: Jasper
Product description: Jasper az egyik legjobb Mesterséges intelligencia a marketing szövegírásban, a legnépszerűbb marketing sablonokkal AIDA, PAS.

1. Minta Feature to benefit

Standard előnyök:

 • Spóroljon időt és pénzt egy szövegíró felbérlésével.
 • Gyorsan, a legjobb minőségben készítse el marketingüzeneteit.
  Érzelmi előnyök:
 • Legyen magabiztosabb a marketingüzenetekben
 • Tűnjön ki a versenytársak közül a magas konverziót eredményező szövegírással

2. Minta Feature to benefit

Standard előnyök:

 • Gyorsan hozzon létre egy marketingkampányt.
 • Maradjon a trendek élén
  Érzelmi előnyök:
 • Legyen kreatív és szórakozzon a marketingszövegírással.

3. Minta Feature to benefit

Standard előnyök:

 • Minőségi marketinganyagokat készíthet percek alatt.
 • Több eladást érhet el Jasper erőteljes szövegírói képességeivel.
  Érzelmi előnyök:
 • Beszéljen úgy az ügyfeleihez, mintha ők lennének az egyetlenek
 • Bízzon abban, hogy Jasperrel az oldalán bármit megtehet

4. Minta Feature to benefit

Standard előnyök:

 • Soha többé nem kell marketingszövegeket írnia.
 • Időt és pénzt takaríthat meg egy író felbérlésével.
  Érzelmi előnyök:
 • Legyen a legjobb marketinges a vállalatában
 • Jobb szöveggel több ügyfelet szerezhet

5. Minta Feature to benefit

Standard előnyök:

 • Perceken belül elkezdheti a munkát.
 • Nincs szükség szövegíró felbérlésére
  Érzelmi előnyök:
 • Legyen a legjobb abban, amit csinál, és közben jól érezze magát.

Itt sajnos az én hibám miatt eltűntek az anyagok amiket a videóban láttatok ezért újra kellett generálnom, de hasonló eredményeket kaptam.

Before-After-Bridge (BAB) Jasper marketing Sablon

A BAB keretrendszer (Before-Aff-Bridge) lényege, hogy kapcsolatba lépj a közönségeddel és folyamatosan fenntartsd az érdekkődésüket. Ezt a marketing sablont az eladások lebonyolítására és a potenciális ügyfelek meggyőzésére használják, hogy azok tegyenek lépéseket az ajánlatoddal kapcsolatban. Nézzük, hogy ez pontosan mit jelent

Előtte (Before): keltsd fel a kíváncsiságot az iránt amit kínálsz azáltal, hogy kiemelsz egy problémát vagy frusztrációt amely már azelőtt fennállt, hogy az ügyfél egyáltalán már találkozott volna vele. Keltsd fel ez érdeklődésüket az elkövetkezendő dolgokra, de egyelőre ne adj ki túl sok információt! Emeld ki terméked vagy szolgáltatásod előnyeit az ügyfél érezze, hogy meghallják és törődnek velük.

Utána (After): Kövesd az „Előtte” részben tett ígéreteidet és írd le, hogy mit nyernek azzal, ha most lépnek, például segítséget kapnak problémájuk megoldására. Írd le, milyen fantasztikus lesz! Adj pontos képet arról, hogy mi vár rájuk ajánlatodban (terméke vagy szolgáltatás bemutatása).

Híd (Bridge): Használj hidat az „előtte” és „utána” szakaszok összekapcsolásához. Ez általában egy cselekvési szó, például „Csatlakozz most!” vagy „Vásárold meg most!”

A Before-After-Bridge (BAB) marekting szövegírási sablon működés közben

Minta:
Company name: Jasper
Product description: Jasper az egyik legjobb Mesterséges intelligencia a marketing szövegírásban, a legnépszerűbb marketing sablonokkal AIDA, PAS.

1. Minta Before-After-Bridge (BAB)

Before: Belefáradtál abba, hogy órákat töltesz marketingszövegek írásával. Korábban már próbáltál sablonokat használni, de sosem vált be neked!

After:A Jasper egy mesterséges intelligencia a marketingszövegírásban, amely segít jobb marketing tartalmakat létrehozni, gyorsabban és könnyebben, mint valaha. A Jasper a legnépszerűbb AIDA és PAS sablonok segítségével elemzi a célpiacod igényeit, hogy releváns témákat javasoljon a termékedhez vagy szolgáltatásodhoz. Csak válaszoljon néhány kérdésre arról, hogy miről szeretne írni, a többit pedig bízza a Jasperre!

Bridge:Jasper legyen az Ön marketingszövegírója még ma!

2. Minta Before-After-Bridge (BAB)

Before: Ön belefáradt a marketingszövegek megírásába, és szeretné kiszervezni. Korábban már próbálkozott mesterséges intelligenciával, de nem vált be!

After:Képzelje el, hogy van egy virtuális asszisztense, aki percek alatt képes kiváló minőségű marketingszövegeket írni. A Jasper a világ első mesterséges intelligenciája a marketingszövegírás területén, több mint 100 sablon és több ezer példa segítségével, amelyek segítségével létrehozhatja saját, nyerő marketingkampányait.

Bridge:A Jasper az egyik legjobb mesterséges intelligencia a marketingszövegírásban, a legnépszerűbb AIDA, PAS marketing sablonokkal. Minden héten órákat takarít meg azzal, hogy villámgyorsan készít kiváló minőségű tartalmat a vállalkozásod számára. Csak adjon meg a Jasper-nek néhány adatot a vállalkozásáról, és figyelje, ahogy elképesztően hatékony

3. Minta Before-After-Bridge (BAB)

Before: Jasper, aki az Ön munkáját is segíti, és aki az Ön munkáját is segíti: Szövegírót keres a marketingjéhez, de nem biztos benne, hogy egy mesterséges intelligencia valóban képes-e elvégezni a munkát.

After: A Jasperrel mindkét világból a legjobbat kapja. A mesterséges intelligencia pontosságát és precizitását egy profi szövegíró kreativitásával és emberi hozzáállásával kombinálja.

Bridge: A Jasper tökéletes megoldás azon vállalkozások számára, amelyek a következő szintre szeretnék emelni marketingjüket. Fejlett AI-technológiánkkal és tapasztalt szövegíróinkkal segíthetünk olyan meggyőző marketingtartalmak létrehozásában, amelyek bevonzzák a közönséget és eredményeket érnek el.

4. Minta Before-After-Bridge (BAB)

Before: Ön egy szövegírót keres, aki segítene a marketingjében.

After: A Jasper a legjobb mesterséges intelligencia a marketingszövegírásban, a legnépszerűbb AIDA, PAS marketing sablonokkal. Segít neked erőteljes és meggyőző marketingszövegeket írni, amelyek eredményeket hoznak.

Bridge: Jasper segítségével erőteljes és meggyőző marketingszövegeket írhatsz, amelyek eredményeket hoznak.

5. Minta Before-After-Bridge (BAB)

Before: Ön egy szövegírót keres, aki segítene a marketingjében. Próbálkozott már más szolgáltatásokkal, de nem elégedett az eredményekkel.

After: Jasper a legjobb mesterséges intelligenciával rendelkező szövegíró, aki segít Önnek olyan hatékony marketing sablonok létrehozásában, mint az AIDA és a PAS. A Jasperrel kiváló minőségű, magával ragadó tartalmat kap, amely segít elérni a célközönségét.

Bridge:Próbálja ki a Jaspert még ma, és tapasztalja meg, milyen különbséget jelenthet egy mesterséges intelligencia szövegíró az Ön vállalkozása számára. Nagy teljesítményű marketing sablonjainkkal és tapasztalt szövegíró csapatunkkal olyan tartalmakat hozhat létre, amelyek lekötik közönségét és eredményeket érnek el.

Sajnos az én hibám miatt eltűntek az anyagok amiket a videóban láttatok ezért újra kellett generálnom, de hasonló eredményeket kaptam.

A mesterséges intelligencia (AI) jobb szövegíró mint az ember?

Nem, de sokat segít a tartalomgyártás terén, a jelenlegi formájában inkább hatékonyan kiegészíti az embert. Azonban az AI szövegírók nemcsak olcsóbbak és hatékonyabbak, hanem jobb minőségűek is. Azokat az árnyalatokat, amelyeket esetleg hiányolhatunk egy-egy tartalomból, Jasper algoritmusai könnyen felismerik, és segítenek abban, hogy érzelmi szinten kapcsolatba léphess a közönséggeddel.
Az AI szövegírókban az a legjobb, hogy folyamatosan fejlődnek. Így ahogy többet megtudsz a közönségedről és fejlődsz a készségeidben, úgy Jasper is képes erre.

Mi az a mesterséges intelligencia szövegírás?

Az AI szövegírás definíciója a mesterséges intelligencia használata tartalom írására – ez ilyen egyszerű! A mesterséges intelligencia szövegírása nem csak egy divatszó – valóban megtörténik.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!