Legjobb Mesterséges Intelligenciák (AI) marketing szövegírásra (magyarul)

szövegírás

Ebben a cikkben bemutatom neked a piacon jelenleg elérhető „magyarul is tudó” marketing szövegírásra alkalmas (AI) mesterséges intelligencia tartalomgenerátorokat / AI szövegíró eszközöket, így magabiztosan indíthatsz blogot, gyárthatsz tartalmat és gyorsabban közzétehetd bejegyzéseidet.

Rengeteg AI-eszköz van a piacon, amelyekkel kiváló termékleírásokat, marketingtartalmakat, blogtartalmakat tudsz készíteni rövid időn belül. Azonban ennél többet is tudnak, az ai szövegírókkal tudsz tartalmat generálni weboldalakhoz, a Google hirdetésekhez, közösségi média bejegyzésekhez, digitális hirdetésszövegekhez és még sok máshoz, ezeket majd megnézzük részletesebben.

Sajnos csak kevés mesterséges intelligencia (AI) képes felső kategóriás tartalom készítésére, a legtöbbjük rossz, és csak „kiköpi” a bekezdéseket összefüggések nélkül. Mondanom sem kell, hogy amíg angolul viszonylag jól működnek addig olyat találni ami magyarul ami értékelhető na az kihívás.

Hogy megkíméljelek a felesleges idő- és pénzpazarlástól, rangsoroltam és megnéztem kipróbáltam a legjobb mesterséges intelligencia szövegíró eszközöket a tényleges eredmények, a pontosság, az egyedi tartalom, az ár és a használhatóság alapján.

Melyik segít valójában egy magas jövedelmű vállalkozás létrehozásában? Olvass tovább, hogy megtudd.

Hogyan írj gyorsan és hatékonyan tartalmat mesterséges intelligenciával 5 perc alatt?

A jasper.ai által generált tartalmat le tudjátok tölteni a videó alatti gombra kattintva, nem módosítottam nem írtam bele semmit, hogy lássátok az esetleges hibákat is. A tartalom teljesen eredeti nem egyéb oldalakról „összeollózott” anyag.

759 szavas blogbejegyzés 5 perc alatt

Hogyan írj Instagram, Facebook, Twitter és LinkedIn bejegyzéseket 5 perc alatt mesterséges intelligenciával?

Hogyan működnek az AI szövegírók?

A mesterséges intelligencia a természetes nyelvi feldolgozás és a gépi tanulási algoritmusok közötti házasságot képviseli egy „irodalmi neurális hálózat létrehozása érdekében.”

Az AI-szoftver-oktatók először „megtanítják” ezt a neurális hálózatot arra, hogy mit értünk jó tartalom alatt és hagyják megvizsgálni világszínvonalú emberi írások több ezer mintáját, a következő lépcsőben pedig engedik önállóan kísérletezni.

Miután az intenzív ismétlés révén idővel kiterjedt tudásra tesznek szert, az AI-írórobotok elképesztő pontossággal képesek utánozni a valós írókat, miközben elírásoktól mentes és tökéletes nyelvtannal rendelkező tartalmat állítanak elő.

A tényleges teszt 14:05-től kezdődik

Melyik a legjobb mesterséges Inelligencia (AI) szövegíró eszköz?

Ezek az abszolút legjobb AI tartalomgenerátorok jelenleg a piacon amikkle magyar tartalmat is tudsz csinálni.

1. Jasper – Legjobb Mesterséges Intelligencia (AI) marketing szövegírásra

A Jasper AI egy mesterséges intelligencia szoftvereszköz, amely automatikusan hoz létre tartalmat. A Jasper AI természetes nyelvi feldolgozást és mesterséges intelligenciát használ, hogy tartalmat generáljon, így rövidebb időt kell a szövegírással töltened, mellesleg személyes kedvencem, sokat használom.

A Jasper segítségével automatikusan létrehozhatsz blogbejegyzéseket, közösségi média bejegyzéseket, hirdetéseket, e-könyveket, weboldal tartalmakat, történeteket, regényeket és még sok mást.

Az első számú ok, amiért a legtöbb ember (több mint 50 000 ember) használja a Jasper AI-t, a következő: a Jasper által generált tartalom jobb, mint az ÖSSZES más AI-íróeszköz együttvéve!

Tehát ha automatizálni szeretnéd tartalomírását, vagy módot találni több tartalom gyors létrehozására, akkor érdemes kipróbálnod a Jaspert. Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod akkor 5 napos INGYENES próbaverziót kapsz ide kattitnva 10 000 szavas kredittel. :).

Jasper AI funkciók listája

A programot részletesen majd egy másik cikkben fogom bemutatni, de az alábbi témákban tudsz vele tartalmat generálni.

 • Blogbejegyzések (minimális bevitellel a semmiből egész blogbejegyzéseket tud írni). Ide tartozik a blogvázlatok, a bevezető és a befejező bekezdések, a törzsszöveg és a blogbejegyzés ötletek generálása.
 • E-mailek ez magában foglal egy e-mail tárgysor generátort, törzsszöveg generátort és személyre szabott hideg e-mail generátort
 • Marketing másolat. Ez magában foglalja az AIDA keretrendszert (Attention-Interest-Desire-Action), a PAS-keretrendszert (Problem-Agitate-Solution) és a BAB-keretrendszert (Before-After-Bridge), valamint egy marketing főcím- és alcímgenerátort.
 • Mondatbővítő, tartalomjavító és kreatív történetgenerátor
 • Facebook hirdetésgenerátor, beleértve a hirdetés címsorát és a hirdetés elsődleges szövegét
 • Google Hirdetésgenerátor, beleértve a hirdetések címsorait és leírásait
 • Google Cégem adatlap-tartalom-generátor
 • Amazon termékleírások és a termékjellemzők generátorai
 • YouTube videóleírás, videó címek és videó témaötletek
 • SEO meta cím és meta leírás generátorok
 • Ingatlan hirdetések
 • Sajtóközlemény
 • Szavazási kérdések és feleletválasztós válaszgenerátor
 • És még sok más….

Jasper kiemelkedő jellemzői

 • Boss Mode AI tartalomgenerálás a teljes hosszúságú blogbejegyzésekhez
 • Hosszú formátumú írósegéd
 • Többnyelvű: 25+ nyelv támogatott (magyarul is tud)
 • Surfer SEO integráció (Extra költség)
 • Intuitív kezelőfelület
 • Grammarly integráció
 • Plágium ellenőrző (Extra költésg)
 • Live chat support

A Jasper AI használatának 5 legfontosabb előnye

1. Jasper eredeti tartalmat hoz létre

Senki sem szereti a duplikált tartalmat. Az eredeti, 100%-ban plágiummentes tartalom létrehozása SOK időt vesz igénybe.

Hála a Jaspernek – most felgyorsíthatod tartalomkészítési folyamatát, mivel gyorsan írhatsz blogcikkeket, közösségi média bejegyzéseket, e-maileket stb.

2. Tiszta és egyszerű felhaználói felület

Még nem ismered az olyan mesterséges intelligencia szövegíró eszközöket, mint a Jasper? Ne aggódj, mivel a Jasper tiszta és könnyen használható felületet kínál.

3. Növeld a közösségi média elkötelezettségét

Függetlenül attól, hogy webhelyet vagy kisvállalkozást üzemeltsz, szükséged van a közösségi médiára a forgalom generálásához és a bevételek növeléséhez.

A közönség kialakításához, megtartásához azonban rendszeresen közösségi média bejegyzéseket kell létrehozni.

Nem könnyű minden nap ötleteket kitalálni a közösségi média posztokhoz. Itt jön jól a Jasper, mivel nem csak új ötleteket ad, hanem, hogy bejegyzéseket hozzon létre a közösségi médiában.

4. Jasper AI sokkal könnyebbé teszi a szövegírás teljes folyamatát

Őszintén szólva, senkinek nincs ideje minden nap nagyszerű tartalmat készíteni. Mindannyian elfoglaltak vagyunk. Az írás kreatív munka. Tehát választani kell, hogy időd nagy részét írással töltöd, vagy egyáltalán nem készítesz sok tartalmat.

Ezért van szükséged valami olyasmire mint a Jasper, amivel gyorsabban hozhatsz létre tartalmakat mint egy emberi író.

5. Jasper segít a hatékony e-mail marketingben

A lenyűgöző e-mailek létrehozásának művészete nem könnyű. Akár tudod, akár nem, az e-mail marketing az egyik legjobb stratégia, amely segít a magas ROI elérésében.

Az e-mail marketing segít növelni webhelyed forgalmát és eladásaidat.

Ha magasabb nyitási arányt és konverziót szeretnél elérni az e-mailekkel, akkor valami olyasmire van szüksége, mint a Jasper. Ez azért van így, mert nemcsak ötleteket ad a következő e-mailekhez, hanem kreatív tárgysorokat is előállít az e-mailek megnyitási arányának növelésére.

Jasper AI ár

2021 decemberében átalakították az előfizetéseket korábban a boss mód 119 USD/hónap volt és korlátlan mennyiségű szöveget lehetett vele gyártani, most 29 USD/hónap ami havonta 20 000 szót tartalmaz, ez körülbelül 6-9, egyenként körülbelül 2000 szavas blogbejegyzéshez elegendő ( sajnos nem minden szöveg lesz jó amit a program generál de minden beleszámít a keretbe, viszont lehet értékelni a szöveget és ha valami nagyon félremegy akkor jóvá írják ha megindoklod).

Olcsó? Nem, viszont ha ezt az pénzt szövegírásra kellene fordítanod akkor ennek kb 60-70 szeresét költenéd el írókra.

Miért Jasper?

A Jasper pontos, kreatív és lebilincselő tartalmat hoz létre, amely 100%-ban eredeti, anélkül, hogy néhány webhelyről lemásolnák vagy „lekoppintanánk”, vagy legalábbis ezt ígérik, azért ha bizonytalan vagy, mindig ellenőrizd a tartalomat.

Ez az ai-szövegíró fejlett természetes nyelvi feldolgozási technikákat használ, és akár konkrét konverziós célokhoz, például átkattintási arányokhoz vagy vásárlási konverziókhoz tervezett leírásokat is készíthet.

Őrülten magas pontszáma van a Trustpiloton, 2000 értékelésből 4,8.

Jasper a Legjobb Mesterséges Intelligencia (AI) marketing szövegírásra

Pukli Zoltán

jasper a legjobb mesterséges intelligencia AI szövegíró
Értékelés

Röviden

Ha olyan mesterséges intelligenciát keresel ami tökéletes egyedi cikkek, címsorok, hirdetések és egyebek készítésére, akkor a Jasper-nél jobb nincs jelenleg a piacon ha AI-író szoftverről van szó. Olyan integrációkkal rendelkezik amivel a többiek jelenleg nem. (Surfer SEO, Grammarly, Plágium ellenőrző) A több rendelkezésre álló sablonnak, a szupergyors kimenetnek és a kérdéskre gyorsan válaszoló támogatási csapatnak köszönhetően határozottan ez a legjobb mesterséges intelligencia íróeszköz jelenleg.

5

2. Writesonic – Legjobb Mesterséges Intelligencia (AI) e-kereskedelemi marketing szövegírásra

A Writesonic mesterséges intelligencia által vezérelt tartalomgeneráló technológiája néhány kattintással segít kiváló minőségű webhelyszöveg és marketingszöveg létrehozásában.
Segítségével teljes blogbejegyzéseket, közösségi médiában megjelenő bejegyzéseket, sajtóközleményeket és marketingszövegeket hozhatsz létre, gyorsan pillanatok alatt több tucat Google-, Facebook- és LinkedIn-hirdetésvariációt is előállíthatsz.

Writesonic funkciók listája

 • Blogbejegyzések A Writesonic létrehozhat teljes blogbejegyzést vagy akár részeket is, ideértve a témaötleteket, a bevezető bekezdéseket és a blogbejegyzés vázlatokat, vagy megírathatod az automatizált AI Article Writer 1.0 segítségével
 • E-mailek ez magában foglal egy e-mail tárgysor generátort, törzsszöveg generátort és személyre szabott hideg e-mail generátort
 • Marketing másolat. Ez magában foglalja az AIDA keretrendszert (Attention-Interest-Desire-Action), a PAS-keretrendszert (Problem-Agitate-Solution) és a BAB-keretrendszert (Before-After-Bridge), valamint egy marketing főcím- és alcímgenerátort.
 • Mondatbővítő, tartalomjavító és kreatív történetgenerátor
 • Facebook hirdetésgenerátor, beleértve a hirdetés címsorát és a hirdetés elsődleges szövegét
 • Google Hirdetésgenerátor, beleértve a hirdetések címsorait és leírásait
 • Google Cégem adatlap-tartalom-generátor
 • Amazon termékleírások és a termékjellemzők generátorai
 • YouTube videóleírás, videó címek és videó témaötletek
 • SEO meta cím és meta leírás generátorok
 • Ingatlan hirdetések
 • Sajtóközlemény
 • Szavazási kérdések és feleletválasztós válaszgenerátor
 • És még sok más….

Végülis a WriteSonic egy jó alternativa?

Elég sok időt töltöttem a szoftver használatával és különféle funkciók kipróbálásával, és elmondhatom, hogy megfelelt az elvárásaimnak.

A mesterséges intelligencia által generált tartalmat használtam a céloldalak címsoraihoz, tartalomhoz és a YouTube videók címeihez. Blogbejegyzés vázlatai és bevezetői, valamint egy teljes cikk elkészítése terén is jól teljesített, csak néhány apróbb probléma merült fel.

 • Könnyű kezelhetőség: Egyes területek nem voltak teljesen intuitívak, és ez néhány perccel lelassította a munkafolyamatomat.
 • Jellemzők: Bőven elég ahhoz, hogy tartalmat készíts cikkekhez, blogokhoz, közösségi médiához, webhelyekhez és sok máshoz.
 • Ügyfélszolgálat: Bár nekem nem kellett közvetlenül felvennem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, a webhelyükön található oktatóprogramjaik és hibaelhárítási oldalaik szerintem jól használhatóak.
 • Ár-érték arány: A Writesonic olcsóbb, mint néhány más tartalomgeneráló mesterséges intelligencia, és bárhonnan is nézzük, a szoftver nagyon megfizethető.
 • Nagyrészt plágiummentes. Tesztelésem alapján a tartalom plágiummentesnek tűnt. Azonban minél hosszabb a szöveg, annál több plágizált tartalmat generált.

Writesonic ár

A Writesonic árképzés kreditrendszert használ. Az alapcsomaggal 75 kreditet kapsz 15 USD/hónap áron, ami jól hangzik, de nem könnyű kiszámítani, hogy mennyi kreditet fogsz felhasználni az egyes feladatokra.

A Professional, Startup és Agency csomagok (45 USD/hó, 95 USD/hó és 195 USD/hó) korlátlan kredittel rendelkeznek.

Az éves árazási lehetőség olcsóbb, és gyakorlatilag két hónapot adnak ingyen. A Writesonic ingyenes próbaverziót kínál tíz kredittel, így Te is kipróbálhatod a szoftvert.

Writesonic a Legjobb Mesterséges Intelligencia (AI) e-kereskedelemi marketing szövegírásra

Pukli Zoltán

Értékelés

Röviden

Ha tartalom generálási problémákkal küzdesz, vagy egyszerűen nem tudod, mi a legjobb módja a blogbejegyzés vagy a céloldal felépítésének, a Writesonic segíthet ebben. Még ha nem is mész végig egy teljes blog- vagy cikkbejegyzés létrehozásának folyamatán, ez a szoftver különféle címsorokat tud létrehozni, és néhány általános szerkezeti folyamatot mutat be, hogy jobban képbe kerülj azzal kapcsolatban, hogy hogyan hozz létre saját tartalmat.
Összességében, miután elég sok időt töltöttem a szoftver tesztelésével és láttam, hogy mire képes, elégedett voltam az eredménnyel. Bár az eredmények kétségkívül további szerkesztést igényeltek, mégis időt spóroltam az anyag megírásával.

4.5

3. Rytr – Legjobb árú Mesterséges Intelligencia (AI) marketing szövegírásra

A Rytr egy mesterséges intelligencia, amely szinte bármihez segít tartalmat létrehozni – beleértve a blogbejegyzéseket, a közösségi média bejegyzéseket és a hirdetéseket. Még dalszövegeket is írhatsz (vagy legalábbis megpróbálhatod), és számos különböző nyelvet támogat. Az általa előállított tartalom plágiummentes.

Rengeteg hasznos funkció van beépítve a programba, amelyek szórakoztatóvá teszik a használatát. Például írhatsz bekezdést egy címsor alapján. Ha ezt az eszközt a „vázlat eszközzel” kombinálod, néhány pillanat alatt akár egy tisztességes cikket készíthetsz.

A Rytr fő értékesítési pontja, hogy lehetőség van minden hónapban ingyenesen használni. (5000 karakter havonta). Ha ezen felül is szeretnéd használni akkor krediteket kell vásárolnod, bár ezek meglehetősen megfizethetőek.

Hogyan működik a Rytr élesben?

A Rytr-rel kapcsolatban vegyesek voltak a tapasztalataim, voltak dolgok, amiket nagyon jól csinált de néha „nagyon mellélőtt”.

Például nagyon jó a már meglévő tartalom átírásában és javításában és nagyon jó termékleírásokat csinált. Ha több, hasonló tartalmú webhelyen dolgozol, ez az eszköz hasznos időmegtakarítást jelenthet neked az újrafogalmazás során.

Azt is láttam, hogy szerkesztőprogramként is használják, a Rytr segíthet a szöveg szerkesztésben a továbbfejlesztett eszközei segítségével.

Amikor azonban megpróbáltam új tartalmat generálni, sajnos ott már nem kaptam túl jó eredményt. Megkíséreltem például cikket készíteni a napelemekről egy cég által adott útmutatás alapján. De a legtöbb információ helytelen volt, vagy véletlenszerű helyeken jelent meg. Úgy tűnik, hogy a Rytr segíthet az ötletelésben és tartalmakat javítani, de azt ne várd el, hogy blogbejegyzést írjon helyetted.

Sok tartalomgenerálási opció

Szinte bármilyen tartalmat létrehozhatsz a Rytr-rel. Írtam vele dalszövegeket (na jó ezt csak viccből próbáltam), vázlatokat, blogbejegyzéseket, interjúkérdéseket és metaadatokat.

Úgy tűnik, a program rövid formátumú tartalom esetén működik a legjobban. Például nagyon jó a közösségi média bejegyzésekben és e-mailekben. A hosszú formátumú tartalomhoz folyamatos felügyeletre lesz szükség. Jóllehet a bevezetőket általában jól megírja mégsem képes egész cikkeket írni – annak ellenére, hogy van egy blogbejegyzési lehetősége.

További AI íróeszközök

Ez a program rengeteg használható eszközt tartalmaz. Javíthatod vele a mondataidat, ami magában foglalja a nyelvtan és a helyesírás javítását. Az újrafogalmazás eszköz kiváló azok számára, akik különböző mondatokat szeretnének megfogalmazni ugyanazon gondolatok körül.

Valószínűleg a bekezdéseszközt használtam a legtöbbet. Az AI akkor tud létrehozni egy bekezdést, ha rövid számú karaktert (például egy címsort) választasz ki. Ezzel hatékonyan válaszolhat a kérdésekre.

Azonban, mint mondtam, a válaszok nem mindig helyesek.

Alapvető AI nyelvtani ellenőrzés

Ennek a programnak van néhány alapvető nyelvtani ellenőrzése. A javító eszközzel alapvető nyelvtani és helyesírási problémákat oldhat meg.

Ez azonban nem az AI elsődleges funkciója. Nem biztosít nyelvtani ellenőrzéseket vagy ilyesmit. Nem mondhatja meg neki, hogy ellenőrizze a teljes cikket a Nyelvtanhoz, de azt mondhatja, hogy javítson egy teljes cikket.

A mondatokat is átformázhatja, a passzív hangot aktív hanggá alakítva.

A Rytr kiemelkedő jellemzői

 • Automatikus javítás
 • Nyelvtani ellenőrzés
 • Hangszín ellenőrző
 • Mondatformázás
 • Mondat újrafogalmazó
 • Plágium ellenőrzés
 • Elköteleződési mutatók
 • Stílusszerkesztő

Rytr ár

A Rytr ára 29 USD/hó vagy 290 USD/év a korlátlan tartalomkészítésért. Prémium csomagjukkal nincsenek korlátok!

Nincs ingyenes próbaverzió, de havi 5000 karakterig ingyenesen használható.

3. Rytr a Legjobb árú Mesterséges Intelligencia (AI) marketing szövegírásra

Pukli Zoltán

Értékelés

Röviden

A Rytr egy tisztességes mesterséges intelligencia szoftver, amely sokféle tartalom létrehozásában segíthet. Az AI-vezérelt, személyre szabott felülvizsgálati technológiájával egyszerűsítheti és javíthatja marketingstratégiáját. A Rytr ingyenesen 5000 karakter/hó-ig. Ezek a kreditek minden hónapban megújulnak, így technikailag továbbra is ingyenesen használhatod minden hónapban.

A Rytr egy tisztességes mesterséges intelligencia szoftver, amely sokféle tartalom létrehozásában segíthet. Az AI-vezérelt, személyre szabott felülvizsgálati technológiájával egyszerűsítheted és javíthatod marketingstratégiádat. .

4

Teszt

Megnéztem mind a három programot egy AIDA templattel-el (Marketingben használják, Attention (Figyelem), Interest (Érdeklődés) Desire (Vágy) Action (Cselekvés)).
Mindegyiknek ugyan azt a szöveget adtam meg „Igazi passzív jövedelmet csak termelőeszközből tudsz elérni! Fektess te is napenergiába és élvezd az ebből származó passzív jövedelmet!”, és itt találjátok a tartlmakat amiket kaptam, a Jasper megérti a magyar nyelvű utasításokat és képes más nyelven generálni a tartalmat.

Jasper.AI eredmény

Figyelem! Szeretne befektetni a napenergiába?

Érdekli? A napenergia nagyszerű módja a passzív jövedelemszerzésnek. Pénzt kereshet a napból, és élvezheti a tiszta, megújuló energia előnyeit!

Vágy: Ha napelemekbe fektet be otthona vagy vállalkozása számára, azzal pénzt takaríthat meg az áramköltségeken, miközben a fel nem használt energia visszaadásával bevételt termel. Ez egy olyan win-win helyzet, amelyet mindenkinek ki kellene használnia! És most különleges ajánlatunkkal ez könnyebb, mint valaha! Cselekedjen most, és szerezzen 1000 dollár kedvezményt a telepítési díjakból, ha még ma regisztrál! Ez még több megtakarítást jelent az Ön számára. Mire vár még? Hívjon minket azonnal az 1-800-SOLAR-CITY telefonszámon, és élvezze a napenergiába való befektetés minden előnyét még ma. Több mint 20 éves tapasztalatunk van a rendszerek telepítésében szerte Amerikában, így tudjuk, mit csinálunk – bízza ránk a beruházásait, és nézze meg, mennyi pénzt takaríthat meg velük minden hónapban. Ne várjon tovább – hívjon minket most az 1-800-SOLAR CITY telefonszámon, hogy minél előbb időpontot tudjunk egyeztetni, hogy elkezdhessük az új rendszerét!

Cselekvés: Kattintson most erre a hirdetésre, és lépjen kapcsolatba a Solar Cityvel a telepítésekre vonatkozó különleges ajánlatukkal kapcsolatban!

Figyelem! Új befektetést keres?

Érdekli? A napenergia a világ legerősebb és legmegbízhatóbb energiaformája. Tiszta, megújuló, és felhasználható otthona vagy vállalkozása energiaellátására. Az esetlegesen keletkező többletáramot akár vissza is adhatja a helyi közműszolgáltatónak! A tetőn elhelyezett napelemekkel az év minden napján ingyen áramot termelhet, miközben hozzájárulhat az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.

Kívánság: A napelemeknél nincsenek mozgó alkatrészek, így nem mennek tönkre, mint az energiatermelés más formái. Karbantartás nélkül is évtizedekig tartanak, így nem kell aggódnia a későbbi költséges javítások miatt. És mivel kevesebb helyet foglal, mint a hagyományos erőművek, nem igényel nagy területeket sem! Ez több pénzt jelent az Ön zsebében, valamint tisztább levegőt és vizet mindannyiunk körül!

Tevékenység: Kattintson most erre a hirdetésre, és jelentkezzen még ma egy ingyenes konzultációra csapatunknál!

Figyelem! Szeretne passzív jövedelmet generálni?

Érdeklődés: A napenergia a leghatékonyabb módja az áramtermelésnek. Emellett remek passzív jövedelemforrás is! Befektethet napelemekbe, és még évekig élvezheti az előnyöket. A nap mindig ott lesz, így soha nem kell aggódnia amiatt, hogy befektetése nem térül meg.

Vágy: A napenergiába való befektetés egyszerű folyamatunkkal, amely az elejétől a végéig mindössze perceket vesz igénybe! Megkönnyítjük mindazok számára, akik passzív jövedelmet szeretnének generálni azzal, hogy még ma napelemekbe fektetnek! Mindössze néhány alapvető adatra van szükségünk Önről és az ingatlanáról, majd mi elvégezzük az összes munkát Ön helyett! Mindent mi intézünk – beleértve a telepítést, a karbantartást, a biztosítási fedezetet és egyebeket -, így Önnek a kisujját sem kell mozdítania, miután a rendszerét telepítettük. És ha bármi baj történne az út során, csapatunk azonnal, további költségek nélkül gondoskodik róla. Ügyfélszolgálati munkatársaink a nap 24 órájában/365 órában elérhetők telefonon vagy e-mailben, ha a telepítés után bármilyen probléma merülne fel. Ha a teljes folyamat során partnerei vagyunk, biztos lehet benne, hogy semmi sem fog elromlani, amikor eljön az ideje egy ellenőrzésnek vagy javításnak az Ön ingatlanán, mert mi az elejétől a végéig mindent biztosítunk. Ma nem fog találni más olyan céget, mint a miénk – de ne várjon túl sokáig a beruházással, mert az ilyen lehetőségek nem tartanak örökké!

Magyar nyelvről angolra:

Attention: You want to achieve real passive income?

Interest: Solar energy is the perfect way to do it! It’s a productive asset that gives you passive income for years and years to come. Not only is solar energy a great investment, but it’s also good for the environment.

Desire: Invest in solar energy today and start receiving your passive income tomorrow! You won’t regret it – we promise. Plus, you can feel good knowing that you’re helping the environment by using renewable energy.

Action: Click this ad now and learn more about our solar products!

Attention: You can achieve real passive income from productive assets!

Interest: Solar energy is a great way to achieve real passive income. When you invest in solar, you’re investing in a technology that will pay off for years to come. Not only does solar provide long-term financial stability, it’s also good for the environment.

Desire: With solar, you’ll be able to reduce your carbon footprint and save money on your electricity bill at the same time. That’s a win-win situation if we’ve ever heard of one. Plus, with our financing options, it’s easier than ever to make the switch to solar power.

Action: Click this ad and learn more about how you can invest in solar energy today!

Attention: You can achieve real passive income from productive assets!

Interest: Solar energy is a great way to achieve real passive income. By investing in solar, you are helping to create a sustainable future for yourself and your loved ones. Not only will you be doing good for the environment, but you’ll also be making a smart investment that will pay off for years to come.

Desire: Investing in solar energy is one of the smartest decisions you can make for your future. With solar, you’ll enjoy reliable income that comes from a sustainable source – something that will only become more valuable over time. So why wait? Invest today and start enjoying the benefits of solar energy immediately.

Action: Click this ad now and learn more about our amazing solar products!

Writesonic eredmény

Attention: Ha passzív jövedelmet szeretne elérni, akkor napenergiába kell befektetnie!

Érdeklődés: A napenergia a megújuló energia legnépszerűbb formája, mivel környezetbarát és fenntartása nem kerül sokba. Emellett nagyszerű befektetés is, mert idővel pénzt hozhat neked.

Vágy: Már 100 dollárral is belevághatsz, és azonnal elkezdhetsz pénzt keresni! Akár fel is iratkozhat az ismétlődő fizetési tervünkre, ahol mindent elintézünk Ön helyett.

Cselekvés: Kattints most erre a hirdetésre, és tudd meg, hogyan termelhet neked passzív jövedelmet a napenergia!

Attention: Passzív jövedelmet szeretne generálni?

Érdekel: Fektessen be napenergiába, és élvezze az ebből származó passzív jövedelmet! A napenergiába való befektetéssel azonnal elkezdhet passzív jövedelmet generálni.

Vágy: Passzív jövedelmet generálhat anélkül, hogy bármit is tennie kellene! Mindent elintézünk Önnek, beleértve a telepítést, a karbantartást és a javításokat.

Cselekvés: Kattintson most erre a hirdetésre, hogy segíthessünk megtalálni egy napelem-szerelőt az Ön közelében!

Attention: Szeretne napenergiába fektetni?

Érdekel: A napenergia nagyszerű módja a passzív jövedelemszerzésnek. Ez egy olyan befektetés, amely évtizedekig tart, és segíthet pénzt megtakarítani a közüzemi számlákon. Ráadásul nagyszerű finanszírozási programunk is van, így még soha nem volt ilyen könnyű belevágni.

Vágy: Fektessen be még ma a napenergiába, és kezdjen el pénzt keresni, miközben alszik!

Attention: Szeretne megújuló energiába befektetni?

Érdekel: Fektessen be a napenergiába, és élvezze a vele járó passzív jövedelmet! Szakértői csapatunk végigkíséri Önt a folyamaton, és segít az indulásban.

Vágy: Soha többé nem kell aggódnia a villanyszámlája miatt, mert a napelemek elegendő energiát fognak termelni az otthona számára. Ráadásul csapatunk itt van, hogy válaszoljon minden kérdésre vagy aggodalomra, ami az út során felmerül.

Cselekvés: Kattintson most erre a hirdetésre, hogy többet tudjon meg arról, hogyan érhet el valódi passzív jövedelmet termelő eszközökből

Attention: Szeretne pénzt keresni alvás közben?

Érdekel: Fektessen be a napenergiába, és élvezze az ebből származó passzív jövedelmet. Részese lehetsz a környezet megmentését célzó mozgalomnak, és közben pénzt is kereshetsz!

Vágy: A napenergia egyre népszerűbb, és gyorsan az egyik legnépszerűbb tiszta energiaforrássá válik a világon. Csatlakozzon hozzánk, és fektessen be napelemekbe még ma!

Cselekvés: Kattintson most erre a hirdetésre, és szerezze be ezeket a limitált példányszámú napelemeket, mielőtt újra elfogynak!

Ryter eredmény

Figyelem:Terjeszd a hírt, hogy a napenergiával egy termelőeszközből passzív bevételhez juthatsz!

Érdeklődés:A napelem hihetetlenül jövedelmező termelési eszköz. A napelemek akkumulátorokban is tárolható energiát termelnek, amelyet aztán a hálózatnak értékesítenek. Ráadásul nem kell felvennie valakit a napelemek karbantartására.

Vágy:Szerezzen passzív jövedelmet a jövője számára napenergiával!

Akció:Iratkozzon fel hírlevelünkre, és kap ingyenes útmutatót arról, hogyan teheti meg saját passzív jövedelmét a napenergiába való befektetéssel!

Figyelem:Ha készen áll a passzív jövedelemre, akkor a megújuló energia a megfelelő út! A Rytr azért van itt, hogy segítsen befektetni a napenergiába.

Érdeklődés:A napenergia termelésnek számos előnye van, tiszta, megújuló, és olyan termelési eszközt biztosít, amely havi rendszerességgel passzív jövedelmet termel Önnek.

Desire:Érdekel a napenergiába való befektetés? Van rá mostanában megnövekedett kereslet? A válasz igen! Itt a lehetőség, hogy befektessen egy olyan termelési eszközbe, amely biztosan pénzt hoz!

Akció: ARytr minden gond nélkül segít megtalálni a tökéletes befektetési lehetőséget, amely megfelel az Ön igényeinek. Kezdje el új befektetések felfedezését a Rytrrel még ma!

Figyelem:Olyan passzív jövedelemre vágyik, amely ingyenes energiát biztosít Önnek és megmenti a bolygót? Akkor fektessen be egy napelem rendszerbe és termeljen passzív bevételt pihenés közben!

Érdeklődés:Kezdjen el befektetni egy napelem-rendszerbe, hogy állandó, megbízható és INGYENES energiát termeljen. A napelemek pénzt takarítanak meg és védik a környezetet. Nincs is jobb az ingyenes energiánál!

Vágy:Fektessen be a jövőjébe még ma, kezdje el a napelemekbe való befektetéssel. Nemcsak a villanyszámlán spórolhat meg, hanem élvezheti a fenntartható energiaforrás előnyeit is, amely csak felértékelődik!

Intézkedés:Hívjon tanácsot egy napelemes telepítéshez még ma, mert kíméli a környezetet, pénzt takarít meg, és passzív bevételt generál Önnek!

Mi legyen a következő lépés?

A legjobb módja annak, hogy értékelj egy AI-író asszisztenst ha kipróbálod őket.

A fenti eszközök többsége ingyenes próbaverziót vagy pénzvisszafizetési garanciát kínál. Ahhoz, hogy jobban megértsd, mit csinálnak, azt javaslom, hogy először próbálja ki a Jasper.ai-t (én is ezt ajánlom), mivel ez biztosítja a legtöbb tartalomkészítési lehetőséget.

7 napos pénz-visszafizetési garanciát és belépő szintű tervet is kínálnak, így felmérheted, hogy ezek megfelelnek-e az igényeidnek.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!