Blogbejegyzés 5 perc alatt Jasper mesterséges intelligenciával?

Blogbejegyzés 5 perc alatt Jasper mesterséges intelligenciával

Kíváncsi vagy, hogyan írhatsz blogbejegyzéseket 5 perc alatt a Jasper mesterséges intelligencia használatával, akkor jó helyen jársz!

A Jasper AI az utóbbi időben viharszerűen terjed a szövegírók világában, és nem véletlenül.

A Jasper AI (korábban Jarvis.ai) népszerűsége robbanásszerűen növekszik a vállalkozók, marketingesek és cégtulajdonosok körében, mivel a GPT-3 technológia AI-generáló erejének felszabadításával több mint 5x-szeresére növelhetik a tartalomkészítést az idő töredéke alatt.

Csak add meg a kívánt témát, és a Jasper egy ötletlistát készít, amelyből választhatsz. Ilyen egyszerű! A Jasperrel nem kell órákig ötletelni vagy küszködni friss tartalmi ötletekkel. Miért ne próbálnád ki? Meg fogsz lepődni, mennyi időt takaríthatsz meg!

Hogyan írj 700 szavas blog bejegyzést 5 perc alatt?

A jasper.ai által generált tartalmat le tudjátok tölteni a videó alatti gombra kattintva, nem módosítottam nem írtam bele semmit, hogy lássátok az esetleges hibákat is. A tartalom teljesen eredeti nem egyéb oldalakról „összeollózott” anyag.

Mi az a Jasper AI szövegíró szoftver?

Akár tapasztalt szövegíró vagy, akár új a tartalommarketingben, a vállalkozásod népszerűsítő minőségi cikkek előállításának szükségessége elengedhetetlen, ha azt szeretnéd, hogy a marketing erőfeszítéseid sikeresek legyenek.

A szövegek elkészítése manuálisan sok időt és erőfeszítést igényel, és ennek eredményeképpen néha olyan tartalmak születnek, amelyek nem érik el az értékesítési és SEO-célokat. Itt jön a képbe a Jasper AI. Ez egy mesterséges intelligenciával rendelkező szövegíró szoftver, amely segít növelni az online forgalmat, a leadeket és az értékesítést azáltal, hogy kiváló minőségű cikk tervezeteket készít kevesebb mint 10 perc alatt!

Amire az AI szövegíró szoftver nem jó…

A mesterséges intelligencia szoftverek kiváltják az emberi írók és szerkesztők szükségességét? Ööö…sajnos rossz hírem van egynelőre biztosan nem.

Jasper egy olyan asszisztens, amely segít neked 10 perc alatt több minőségi tartalmat létrehozni, és időt szabadít fel más fontos feladatokra, így arra koncentrálhatsz, ami igazán fontos a vállalkozásod számára: a növekedésre!

A Jasper nem adja ki magát emberi szövegírónak – nem képes mélyreható kutatási cikkeket írni, vagy fejlett történetmesélési technikákkal megalkotni a következő Nagy Gatsbyt. Ehelyett úgy tervezték, hogy jó minőségű, egyedi cikkvázlatokat írjon optimalizált címekkel, amelyek követik a SEO legjobb gyakorlatait a gyorsabb indexelés és a jobb láthatóság érdekében a keresőmotorokban, például a Google-ben.

Tényszerű, igaz tartalmak írása

Bár Jasper sokat olvasott az interneten, az írásra való nevelése miatt nagyobb hangsúlyt fektet a kreativitásra, mint a tényszerűségre. Emiatt észreveheted, hogy Jasper rendszeresen ír olyan dolgokat, amelyek nem igazak.

Gondolj úgy Jasperre, mint egy íróasszisztensre, és ne tényellenőrzőre. Továbbra is át kell nézned és ki kell javítanod a Jasper által készített tartalmak igazságtartalmát.

A blogbejegyzés készítésének lépései Japser.AI-al

  1. Belépés után bal oldalon kattitns a „Templates” fülre.
  2. Válaszd ki az első ikont a „Documents”-et.
  3. Válaszd a „Workflow”-ot.
  4. Legördüllő menüből a „Blogpost Startert” és kattitns az alatt lévő gombra.
  5. A „Title” szövegdobozba írd le miről fog szólni a bejegyzésed, majd kattints a „Generate” gombra.
  6. Válaszd ki a neked tetsző címet, nyugodtan generálj többet.
  7. Majd bal oldalon kattitns a „Blog post” fülre és másold be az előbb generált címet és imsét nyomd meg a „Generate” gombot. Ha minden rendben és tetszik akkor a kattints a „Next” gombra, innentől a folyamat már automatikus.
  8. Szerkeszd a vázlatot szükség szerint, majd tedd közzé a közösségi médiában vagy a blogodon!

Mekkora az esélye annak, hogy a mesterséges intelligencia plagizál?

A Jasper AI platformja abszolút 100%-ban egyedi. Annak érdekében, hogy tartalma ne vesszen el a spamszűrőben, 6 különböző technikát használ a lektoráláshoz, és biztosítja, hogy ne legyen duplikált szöveg más webes cikkekkel.

Érdemes a Jasper által létrehozott összes cikk tartalmát lefuttatni egy plágiumellenőrző programon, például a Copyscape.com-on.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!