A TikTok engedélyezi a fiókkezelést a Third-Party eszközökhöz

tiktok

A TikTok elérhetővé teszi a vállalkozások számára, hogy fiókjaikat harmadik féltől származó eszközökkel kezeljék. A kezdeti bevezetés a Brandwatch, a Dash Hudson, az Emplifi, a Hootsuite, a Khoros, a Later, a Sprinklr és a Sprout Social integrációit tartalmazza.

Miért jó ez?

Mert minden tartalmad és közöségi média fiókod egy platformról tudod kezelni, ez most már a TikTokon is elréhető

A TikTok 2020 szeptemberében indított Marketing Partner Programjának bővítéseként ez a legújabb kezdeményezés, amelynek célja, hogy a marketingesek számára megkönnyítse a felhasználókkal való kapcsolattartást a platformon.

Az integráció lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy harmadik fél alkalmazásain keresztül kezeljék a tartalmaikat

A harmadik fél eszközeivel való integráció a vállalkozások számára egyszerűbb módot biztosít arra, hogy a TikTok marketinget beépítsék a munkafolyamatukba.

A TikTok célja, hogy a márkák nagyobb sikereket érjenek el a platformon azáltal, hogy a tartalomkezelési, ütemezési és közzétételi funkciókat a már jól ismert eszközökbe helyezi.

A tartalom ütemezése és közzététele mellett a vállalkozások harmadik féltől származó eszközökkel nyomon követhetik a videóik komment szekcióiban zajló beszélgetéseket.

Ez több lehetőséget biztosít a közönséggel való kapcsolattartásra és a mérőszámok valós idejű nyomon követésére.

Melissa Yang, a Tiktok ökoszisztéma-partnerségekért felelős vezetője a közleményében elmondta:

„A TikToknál mindig keressük a módját annak, hogy megkönnyítsük a márkák számára, hogy olyan nagyszerű tartalmakat fejlesszenek, amelyek rezonálnak a közösségeikre. Nagy örömmel üdvözöljük új tartalommarketing partnereinket a TikTok Marketing Partner Programban, és örülünk, hogy az iparág legmegbízhatóbb partnereivel dolgozhatunk együtt. Ezek a partnerek egyszerű és hatékony eszközöket biztosítanak majd a marketingesek számára, amelyek segítségével rendszeresen közzétehetnek tartalmakat, értékes betekintést nyerhetnek a teljesítményükbe, és érdemben kapcsolatba léphetnek közösségeikkel.”

Azáltal, hogy jobban megértik a közönségüket és azt, hogy milyen típusú tartalmakat fogyasztanak, ez a partnerség lehetővé teszi a marketingesek számára, hogy optimalizálják tartalmaikat a nagyobb elkötelezettség érdekében.

A marketingesek nyomon követhetik a platformokon átívelő teljesítményt

Ez az integráció lehetővé teszi a digitális marketingesek számára, hogy egyetlen platformról figyeljék az összes közösségi média fiókjukat, ami betekintést nyújt abba, hogy milyen típusú tartalmak teljesítenek a legjobban az egyes közösségi médiatípusokon.

A kulcsfontosságú teljesítménymutatók elemzésével a márkák hatékonyabb közösségi médiastratégiákat dolgozhatnak ki, és nemcsak a TikTok-on, hanem az összes közösségi médiaplatformon növelhetik az elkötelezettséget.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!