A Google elektromos kerékpárokra vonatkozó új irányelvei

google

A Google új irányelveket tett közzé a Google Kereskedői Központban az elektromos vagy motorizált kerékpárokkal kapcsolatban. Mostantól fel kell tüntetni az elektromos kerékpár maximális sebességét, ha ezt nem teszed meg, a Google elutasítja a listázást, és az nem jelenik meg a Google Shoppingban. Ráadásul a Google nem engedélyezi a 25 km/h-nál vagy 15,5 mph-nál gyorsabb kerékpárokat.

A Google azt írta: „2022 júniusától a ‘Nem támogatott vásárlási tartalmak’ irányelvünk frissítésre kerül, és ez magában foglalja a motoros kerékpárok listázásának módját érintő változást”.

„A 25 km/h vagy 15,5 mph vagy annál kisebb sebességű elektromos kerékpárok továbbra is engedélyezettek” – áll most a szabályzatban. „Az ilyen elektromos kerékpárok terméklistáiban azonban mostantól kifejezetten fel kell tüntetni a kerékpár sebességét a céloldalon és a termék címében vagy a leírásban” – tette hozzá a Google.

Végül, „ha a sebesség nincs feltüntetve, a termékek megsértik a szabályzatunkat, és elutasításra kerülnek” – tette hozzá a Google.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!