Új Google algoritmus-frissítés, amely ismét a termék értékeléseket célozza

google termék frissítés algoritmus 2022 március

A Google elindította a harmadik termék értékelési algoritmus frissítését március 23-án, tulajdonképpen a tavaly bevezetett termék értékelési frissítésekre épül.

Az első termék értékelési algoritmus-frissítés 2021 áprilisában jelent meg amit decemberben egy második frissítés követett.

A mai frissítés folytatja a Google azon erőfeszítéseit, hogy jobb minőségű termék értékeléseket jelenítsen meg a keresési eredmények között. A termék értékelési cikkek alatt az olyan bejegyzéseket kell érteni mint a „Legjobb XXX” típusú bejegyzések. Magyarországon ez nem sok változást fog okozni.

„Ma egy újabb frissítést vezetünk be, amely az előzőleg bevezetett frissítésekre épít, és javítja a jó termék értékelések azonosításának képességét. Ez megkönnyíti számunkra, hogy megalapozott vásárlási tanácsokat adjunk a felhasználóknak, és jutalmazzuk azokat az alkotókat, akik komolyan segítenek.”

A Google szerint a frissítés bevezetése több hetet vesz igénybe, és valószínűleg átrendezi az angol nyelvű termék értékelések rangsorát.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!