Semrush felvásárolja a Backlinko.com-ot

semrush-felvasarolja-a-backlinko

Semrush felvásárolja a Backlinko.com-ot, és 500 ezer organikus eléréssel növeli a havi forgalmát.
BOSTON–(BUSINESS WIRE)–A Semrush (NYSE: SEMR), az egyik vezető vezető online SEO SaaS-platform, ma bejelentette a Backlinko Marketing és Search Engine Optimization (SEO) képzési platform felvásárlását.

Havi több mint 500 000 organikus látogató számával (nem fizetett forgalom, 2021 decemberében), a Backlinko.com széles körben elismert, mint az egyik legelismertebb képzési, stratégiai és tanácsi forrás napjaink digitális marketingesei számára.

A Backlinko-t 2012-ben hozták létre, és tartalom gyártásnak,videómarketingnek, a linképítésnek, a közösségi médiának és az SEO képzésnek szentelték. Ez magában foglalja az oktatási források széles skáláját, beleértve a videó- ​​és szövegalapú tartalmakat, valamint a widgeteket, a kódot és a szabadalmaztatott SEO technikákat.

A Backlinko megszerzésére irányuló elképzelést a Semrush azon elkötelezettsége táplálta, hogy inspirálja mind a jelenlegi, mind a következő generációs digitális marketingeseket. Napjaink marketingesei nemcsak a legjobb minőségű eszközöket követelik meg, hanem a szakterület valódi szakértőitől és gyakorlóitól a kategória legjobb képzésére is szükségük van.

„Brian Deant az egyik legjobb digitális marketingszakembernek tartják, és nagyon örülünk, hogy őt és csapatát a Semrush családba hozzuk. Saját Semrush Akadémiánkkal együtt most az egyik legerősebb digitális marketing és SEO képzési forrást kínáljuk az interneten” – mondta Andrew Warden, a Semrush marketing igazgatója. „A digitális marketing szakértelemre továbbra is nagy a kereslet gyakorlatilag minden vállalkozás számára, és tudjuk, hogy ügyfeleink folyamatosan magas színvonalú oktatást keresnek a képességek továbbfejlesztése érdekében. Marketingesek cége vagyunk és az amit csinálunk az marketingeseknek szól, és szeretnénk segíteni a közösségünk tagjainak, hogy a lehető legjobb digitális marketingesek legyenek.”

A Semrushhoz való csatlakozáskor a Backlinko alapítója, Brian Dean és munkatársai tovább bővítik a Semrush közösséget azáltal, hogy eredeti tartalmat hoznak létre a Semrush Academy számára.

„Nagyon örülünk, hogy csatlakozhatunk Semrushhoz. A digitális marketing és a SEO minden eddiginél relevánsabb és kulcsfontosságú az üzleti siker szempontjából” – mondta Brian Dean, a Backlinko alapítója. „A Semrush az egyik első hely, ahol a digitális marketingesek megfordulnak marketingútjuk megkezdésekor, így közös erőfeszítéseink és kombinált tanulási könyvtárunk marketingesek millióinak kínálja a lehetőséget, hogy az iparág legjobbjaitól tanuljanak.”

A Semrush szeretner egy személyre szabott és átfogó online, önkiszolgáló képzési platformot létrehozni, amely a digitális marketing oktatásának globális színvonalát állítja fel. A Backlinko felvásárlásával jelentős lépést tettek e felé.

Semrushról

A Semrush egy vezető online láthatóságkezelési SaaS-platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy világszerte keresőoptimalizálást, kattintásonkénti fizetést, tartalom-, közösségi médiát és versenyképes kutatási kampányokat hajtsanak végre, és mérhető eredményeket érjenek el az online marketingből. A Semrush betekintést és megoldásokat kínál a vállalatok számára a kampányok felépítéséhez, kezeléséhez és méréséhez különféle marketingcsatornákon keresztül. A több mint 79 000 fizető ügyféllel rendelkező Semrush székhelye Bostonban van, irodái pedig Philadelphiában, Dallasban, Prágában, Szentpéterváron, Varsóban és Limassolban találhatók.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!