Elérhető a Yoast SEO a Shopify-on

Elérhető a Yoast SEO a Shopify-on

Elérhető a Yoast SEO a Shopify-on az alkalmazás WordPress-verziójához hasonlóan a Shopify-kereskedők is használhatják termékeik és bejegyzéseik optimalizálására, hogy megjelenjenek az organikus keresési eredményekben.
A Yoast SEO már elérhető a Shopify webhelytulajdonosok számára – jelentette be kedden a Yoast.

A cég először 2022. január 4-én mutatta be a jól ismert WordPress alkalmazás Shopify verziójának terveit. A Shopify Yoast SEO ára 29 dollár 30 naponként, ellentétben az alkalmazás WordPress verziójával, amely freemium modellben működik.

Miért érdekel minket. A Yoast SEO az egyik leggyakrabban használt SEO-alkalmazás a WordPress ökoszisztémájában, és a Shopify-alkalmazás elindítása az e-kereskedelem növekedéséről szól (különösen az elmúlt két évben).

Ez az alkalmazás elsősorban a kis- és középvállalkozásokat célozza meg, csakúgy, mint a rendelkezésre álló Google és Bing Shopify integráció. A kereskedőknek szánt SMB-orientált alkalmazások elterjedése megkönnyíti a kisebb kereskedők számára az online jelenlét kialakítását, még akkor is, ha nem ügynökségi partnerrel dolgoznak. Ezek a termékek együttesen növelhetik az általános versenyt mind a vásárlás, mind a hagyományos keresési eredmények terén.

A keresési láthatóság minden méretű kiskereskedő számára ma már elérhető. 2020-tól az e-kereskedelem a legtöbb ember számára fontosabb szerepet kapott, mivel a járványhoz kapcsolódó biztonsági óvintézkedések gátolták a személyes vásárlást. Ez sok kiskereskedőt is arra késztetett, hogy online kínálja áruit, és olyan platformok felé terelték őket, mint a Shopify.

A keresőmotorok felkapták ezt a trendet: a Google 2021 májusában bejelentette a kibővített Shopify integrációját, a Bing pedig 2021 decemberében indította le saját Shopify integrációját, ezekkel az eszközökkel a Shopify kereskedők egyszerűen jeleníthetik meg termékeiket az organikus vásárlások találatai között.

A Yoast SEO for Shopify olyan funkciókat kínál, amelyek kiegészítik ezeket az integrációkat. Ahelyett, hogy lehetővé tenné a kereskedők számára a termékinformációk megjelenítését, segíthet nekik optimalizálni oldalaikat, hogy az organikus, nem vásárlási eredményekben jelenjenek meg ( mint például az alkalmazás WordPress-verziójában).

Ugyanaz a Yoast SEO, de a Shopify számára. A Shopify számára készült Yoast SEO nagyjából ugyanazokat a funkciókat fogja kínálni, mint a WordPress megfelelője. Ez magában foglalja a címek és leírások vezérlőit a Google Keresésben és a közösségi médiában, visszajelzést az olvashatóságról és a Yoast sémadiagramjáról.

Bár a funkcionalitás változatlan marad, az árpontok változnak: Indításkor a Yoast SEO for Shopify 29 dollárba kerül 30 naponként (egy 14 napos ingyenes próbaverzió után). A WordPress verzió freemium modell alatt működik, a prémium verzió évi 99 dollárba kerül.

Miért indít a Yoast Shopify alkalmazást? Thijs de Valk, a Yoast vezérigazgatója elmondta: „A Shopify platformon egy alkalmazás hatalmas üzleti lehetőséget jelent. „A Shopify gyorsan növekszik. Ésszerű egy alkalmazást építeni, és profitálni az adott platform növekedéséből.”

de Valk a kockázat-diverzifikációt is említette a Yoast Shopify alkalmazásának motivációjaként, kifejtve, hogy a vállalat növekedése eddig nagymértékben a WordPress-től függött.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!