A TikTok új lehetőséget kínál a hirdetők számára -TikTok Pulse

tiktok pulse

A TikTok új hirdetési lehetőséget mutatott be – a TikTok Pulse-t. Ez az új hirdetési megoldás a videók felső 4%-ában való megjelenést biztosítja.

A legmenőbb közösségi médiaplatform felpörgeti a hirdetési lehetőségeket. Az elmúlt néhány hónapban a TikTok új, a hirdetők számára elérhető funkciókkal bővítette a platform monetizálását célzó lehetőségeket.

A hirdetők számára a legújabb kiegészítés a TikTok Pulse nevet viseli: ami egy olyan lehetőség, amely segít abban, hogy a közösség mindennapi pillanatainak és kultúrájának részesei lehessenek.

Mi az a TikTok Pulse?

A TikTok Pulse egy új, kontextuális hirdetési megoldás, ami azt jelenti, hogy a hirdetéseid a legnépszerűbb tartalmak körül jelennek meg.

Pontosabban, a hirdetéseid a felhasználók “For You” feedjében található tartalmak mellett jelenhetnek meg.

A TikTok szerint az új Pulse megoldás a hirdetést az adott platformon található összes videó első 4%-a között jeleníti meg.

A TikTok Pulse előnyei

Jelenleg a TikTok 12 Pulse-kategóriát kínál majd a hirdetők számára, hogy a hirdetők kiválaszthassák, hol szeretnék megmutatni a tartalmaikat. Pár érdekes kategória:

  • Szépség (Beauty)
  • Divat (Fashion)
  • Főzés (Cooking)
  • Játék (Gaming)

Azzal, hogy lehetővé teszi, hogy kiválaszd a kategóriát, ahol majd a hirdetéseid megjelennek, lehetőséget ad arra, hogy a számodra leginkább releváns csoportokkal lépj kapcsolatba.

Annak érdekében, hogy a hirdetéseid a legjobb tartalmak mellett jelenjenek meg, a TikTok a saját maga által létrehozott inventory szűrőt fogja használni.

Biztosítják, hogy a megjelenített hirdetés ellenőrzött tartalom legyen a platformon és megfeleljen legmagasabb szintű tartalmi követelményeknek.

Feltörekvő bevétel megosztási program

Mivel a TikTok platformja rendkívül sokszínű egyéni alkotókból, közéleti személyiségekből és hirdetőkből áll, a vállalat folytatja első bevételmegosztási programját.

Kik vehetnek részt a TikTok Pulse-ban?

A programban jelenleg azok az egyéni készítők és médiaszolgáltatók vehetnek részt, akik legalább 100 ezer követővel rendelkeznek.

Frissíteni fogom ezt a bejegyzést, amint több információ áll rendelkezésre az új bevételmegosztó programról.

Forrás:Tiktok

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!