Yoast SEO 17.9 – Kulcsszvak teljesítményének követése

Yoast SEO 17.9 - Kulcsszvak teljesítményének követése

Update Yoast SEO 17.9 – Kulcsszvak teljesítményének követése. A népszerű Yoast SEO a keresőoptimalizálási eszközöket szolgáltató Wincherrel kötött partnerséget és ezzel új funkció vált elérhetővé a pluginen belül.

A Yoast SEO 17.9-es verzióban már elérhető az új kulcsszó-teljesítménykövetést, amit a Wincher együttműködve integráltak a pluginba – jelentette be a vállalat. Ez lehetővé teszi a Yoast SEO-t használók számára, hogy jobban megértsék, hogyan rangsorolja bejegyzéseit idővel a Google a keresésekben. Hozzátenném, hogy a másik nagyon népszerű plugin a RankMath már régóta rednelkezik hasonló funkcióval.

A Wincher SEO eszköz segít nyomon követni kulcsszavaidat és pozícióidat.
Így néz ki, amikor aktiválod a Yoast SEO-ban:

A funkció elérhető az ingyenes és fizetős verziónál is, az ingyenes verzió összesen 5 kulcsszó nyomon követését teszi lehetővé a teljes webhelyen, míg a prémium Wincher-fiók akár 500-10 000 kulcsszó követhetjük csomagtól függően. Itt találod a leírást a használatáról.

Miért érdekes ez? A Yoast SEO egy nagyon népszerű bővítmény és ezzel az integrációval most már nyomon tudjátok követni az egyes kulcsszavak teljesítményét. Valószínűleg érdemes megvizsgálni a hozzáadást néhány ügyfél webhelyén is.

Yoast szerint „ez az integráció segít jobban megérteni, hogy a google hogyan rangsorolja posztjait az idő múlásával, és olyan eszközöket ad az oldal tulajdonosainak a kezébe amik segítenek, hogy feljussanak az első helyre.” Nem tudom, hogy valóban segít-e feljutni az első helyre, de azt megmutathatja, hogy mennyit kell még tovább fejlődnöd ahhoz, hogy elérd ezt a pozíciót.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!