Divi Woocommerce Update – Teljes Szabadság a Szerkesztésben

divi woocommerce update

Divi Woocommerce update, testreszabhatod a teljes WooCommerce vásárlási élményt, a termékek böngészésétől a pénztárig.

Mai nappal elérhetővé vált 8 új Divi WooCommerce modult, hogy testreszabhasd a WooCommerce fizetési oldalt és WooCommerce kosár oldalt ugyan úgy mint az oldal többi részét a Divi Builderrel. Így már kedvedre alakíthatod a teljes felhasználói élményt, a termék megtekintésétől a vásárlásig.

Ez a frissítés nyolc új modult ad hozzá a Divi-hez. Az új modulok mindegyike a WooCommerce kosár és a fizetési oldal képviseli. Ha a Divi modulok segítségével hozod létre a kosár- vagy pénztárlapot, kedvedre alakíthatod azok megjelenését és az oldal szerkezetét. Ez a nyolc új modul a következőket tartalmazza:

  • Woo Cart termékek – Ez a modul megjeleníti a felhasználók által jelenleg a kosárban lévő termékek listáját.
  • Woo Cart Totals – Ez a modul megjeleníti a termékek aktuális részösszegét, szállítását és teljes árát a felhasználó kosarában.
  • Woo Cart Cross Értékesíti – Ez a modul megjeleníti a keresztértékesítéseket és a kapcsolódó termékeket a kosár oldalán.
  • Woo Checkout Billing – Ez a modul megjeleníti a pénztár során használt számlázási adatok űrlapot.
  • Woo Checkout Shipping – Ez a modul megjeleníti a pénztár során használt szállítási részletek űrlapot.
  • Woo pénztári információk – Ez a modul megjeleníti a pénztár során használt további információs űrlapot.
  • Woo pénztári részletek – Ez a modul a megrendelés részleteit jeleníti meg, beleértve a megvásárolt termékeket és azok árait a fizetés során.
  • Woo pénztári fizetés – Ez a modul megjeleníti a fizetési típus kiválasztásának és a fizetési űrlap adatait a fizetés során.

A Divi dinamikus keretrendszerének és dinamikus CSS-ének köszönhetően ezek a modulok és a hozzájuk kapcsolódó funkciók és eszközök csak használatukkor töltődnek be, így ez a frissítés nem befolyásolja webhelye teljesítményét!

A kosár és a fizetési oldalak testreszabása

Ha engedélyezed a Divi Buildert egy WooCommerce kosár oldalon vagy egy WooCommerce fizetési oldalon, a Divi automatikusan átalakítja az oldalt új Divi modulok gyűjteményébe az ebben a frissítésben hozzáadott nyolc új kosár- és pénztármodul használatával.

Ezzel az új lehetőséggel mozgathatod őket az oldalon, kombinálhatod őket más Divi modulokkal, hogy teljesen egyéni kosár- és fizetési élményt hozzon létre és ne a már unalmas jól megszokott Woocomerc felületet kapjunk.

Inspirációt keresel? Nézd meg ezeket a példákat!

Ezzel az updattel ismét szintet lépett a Divi búcsút mondhatunk az unalmas Woocommerces megjelenésnek. Az új moduloknak köszönhetően most már teljes szabadon konfigurálhatjuk a Woocommercenek ezt a részét is.

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!