A Google mesterséges intelligenciával támogatott funkciókat hoz a Dokumentumokhoz és a Gmailhez

google helpful content update

A Google mesterséges intelligenciával támogatott funkciókat vezet be a Google Workspace-ben, megkönnyítve a felhasználók számára az írást a gyors vázlatkészítési és szerkesztési funkciókkal, amelyek egyszerűsítik az írás folyamatát.

A Google bejelentette, hogy a Google Cloud és a MakerSuite segítségével a fejlesztők és a vállalkozások számára is elérhetővé teszi a generatív mesterséges intelligencia erejét, és új, mesterséges intelligencia-alapú funkciókat vezet be a Google Workspace-ben.

Egy blogbejegyzésben a Google kiemeli, hogy a mesterséges intelligenciába való befektetései hosszú évekre nyúlnak vissza. A vállalat elkötelezett amellett, hogy az AI-t mindenki számára elérhetővé tegye, akár a kutatások publikálásával, akár hasznos termékek létrehozásával.

Új generatív AI funkciók a Workspace-ben

A Google megkönnyíti a felhasználók számára az írást azzal, hogy új, mesterséges intelligenciával működő funkciókat vezet be a Google Workspace-ben.

Ha a Gmailben vagy a Google Dokumentumokban szeretnél írni egy témáról, beírhatod, és a program gyorsan létrehoz egy vázlatot.

Ezt követően szerkesztheted, módosíthatod, lerövidítheted vagy professzionálisabbra állíthatod a hangnemet.

A PaLM API és MakerSuite

A Google bevezeti a PaLM API-t, amely biztonságos és egyszerű módot kínál a fejlesztőknek arra, hogy a legjobb nyelvi modellekre építsenek.

A Google bevezeti a PaLM API-t, amely biztonságos és egyszerű módot kínál a fejlesztőknek arra, hogy a legjobb nyelvi modellekre építsenek.
Az API magában foglalja a MakerSuite eszközt, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára ötleteik gyors megvalósítását prototípusok készítésével.

Idővel a MakerSuite szintetikus adatok generálását, egyéni modellhangolást és megbízható biztonsági eszközökkel támogatott prompt engineering funkciókat kínál majd.

Generatív AI-képességek a Google Cloud számára

Azok a fejlesztők, akik saját modelleket és alkalmazásokat szeretnének készíteni és testre szabni a generatív mesterséges intelligencia segítségével, a Google Cloudon keresztül hozzáférhetnek a Google mesterséges intelligencia modelljeihez, köztük a PaLM-hez is.

A Google generatív AI képességeket vezet be a Cloud AI portfóliójába, hogy a fejlesztők és a szervezetek könnyebben hozzáférhessenek a vállalati szintű biztonsághoz, védelemhez és adatvédelemhez.

Új AI partnerségek és programok

A Google bővíti AI-ökoszisztémáját és speciális programjait technológiai partnerek, AI-fókuszú szoftverszolgáltatók és startupok számára.

A megbízható tesztelők mától hozzáférhetnek a Vertex AI-hoz a Generative AI támogatással és a Generative AI App Builderrel.

Összefoglalva

A Google új generatív AI-képességei a Google Cloudban, a PaLM API és a MakerSuite, valamint a Google Workspace új AI-alapú funkciói új módot biztosítanak a generatív AI-alkalmazások felfedezésére és prototípusok készítésére.

Ezek a funkciók időt és energiát takarítanak meg, egyszerűsítik az írási folyamatot, és mindenki számára elérhetővé teszik az AI-t.

A Google AI ökoszisztémájának és speciális programjainak bővítése tovább bizonyítja a Google elkötelezettségét az AI elérhetőbbé tétele mellett.

ForrásGoogle

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!