2024-es Top 10 AI Esszéíró Eszköz Összehasonlítása: Diákoknak

esszéíró

Akár gimnazista vagy, akár egyetemista, jól tudod, hogy a legjobb jegyeket megszerezni és minden feladatban brillírozni nem könnyű. Az egyik leggyakoribb feladattípus az esszé, ami rengeteg időt és energiát emészthet fel – ez pedig még csak bonyolódik, ha mellette sok tárgyad van.

Szerencsére a mesterséges intelligencia fejlődésével egyre jobb MI-esszéírók léteznek, amik megkönnyítik az életed esszéírás terén. Nem kell a határidőktől, írói blokkoktól, vagy a sűrű órarendtől félned! Az MI-esszéírókkal mindig lesz honnan ihletet meríteni és szöveget gyártani.

Ebben a cikkben a legjobb eszközöket hasonlítjuk össze, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

Tartalom

Mi az az AI Esszéíró?

Egy AI esszéíró egy olyan eszköz, amely mesterséges intelligenciát és gépi tanulást használ az egyedi és emberiességet tükröző esszék létrehozására. Diákként néha nyomás alatt érezheted magad a gyors határidők miatt. Ezért az AI íróeszközök segítségével jelentősen megkönnyítheted a feladatok elvégzését, időt takarítva meg. Ezek az eszközök képesek teljes esszéket nulláról generálni, vázlatot készíteni, témákat javasolni, grammatikai hibákat és lehetséges plágiumot észlelni. Még hivatkozásokat is tudnak biztosítani az információforrásaikhoz, lehetővé téve az egyszerű ellenőrzést. Ezek a fejlett funkciók javítják és egyszerűsítik az esszékészítés folyamatát, különösen azoknak a diákoknak, akik egyszerre több feladattal és esszéfeladattal jonglőrködnek.

Az AI Esszéírók Használatának Előnyei

Íme néhány jelentős előnye az AI esszéírók használatának:

 • Felgyorsítja az írás folyamatát automatikus vázlatok készítésével
 • Kezeli az időigényes alapmunkálatokat, lehetővé téve, hogy a kreatív írásra koncentrálj
 • Biztosítja a grammatikai pontosságot és egy finomított írásmódot
 • Legyőzi az írói blokkot ötletekkel arra vonatkozóan, hogy mit írj a következőnek vagy hogyan fejezd be a megkezdettet

Bár az AI esszéíró segít felgyorsítani az írási feladataidat, fontos megjegyezni, hogy kritikai gondolkodásra is szükség van, és át kell nézned az általuk generált tartalmat, hogy megfelel-e a feladatod kritériumainak.

1. Jasper

Jasper egy AI alapú íróeszköz, ami különböző típusú tartalmak létrehozására képes, mint például blogbejegyzések, termékleírások, weboldal szövegek és esszék. Segít áthidalni az írói blokkot és sokoldalúságával különféle formátumokban, hangnemekben és nyelvekben kínál megoldásokat. Ha diák vagy, aki számos feladattal küzd és nehezen osztja be az idejét, Jasper képes könnyíteni a munkaterhedet és időt spórolni számodra.

Mi fán terem a Jasper?

 • Esszéírás 30+ nyelven? Check.
 • Korlátlan szavak generálása minden előfizetési csomagban? Megvan.
 • Chrome bővítmény, hogy közvetlenül a böngésződből élvezhesd a Jasper zsenialitását? Persze.
 • Copyscape-al megerősített plágiumellenőrző? Biztosra megyünk.
 • Grammarly integráció, hogy a nyelvtan és helyesírás ne okozzon több fejfájást? Természetesen. (Csak angolul)

A Jasper dashboardján egy „Create Content” gombra bukkansz, ahol válogathatsz a sablonok között, hogy könnyedén előcsalogasd az esszédet a semmiből. Nincs konkrét esszé sablon, de a „Commands” vagy az „One Shot Blog Post” template-tel simán hozzákezdhetsz. A „Commands” a részletekbe megy bele, parancsokat, hangnemet, nyelveket és kívánt kimeneteket vár. Az „One Shot Blog Post” ugyanezt teszi, csak itt még a célcsoportodat is megadhatod.

Kinek való ez?

Főleg mester- és doktorandusz hallgatóknak ajánlott, akik nem elégszenek meg a középszerűvel, és színes, változatos tartalomra vágynak. Igen, a Jasper ára picit húzósabb, de a sokoldalúsága és a funkciók gazdagsága miatt megéri az árát.

Mennyiért?

Az árak 49 dollártól indulnak havonta. Ha komolyan gondolod az esszéírást, a Jasper lesz a legjobb haverod.

2. Rytr:

Rytr egy mindenre kiterjedő AI írásplatform, ami lehetővé teszi, hogy pár másodperc alatt, minimális költséggel magas minőségű esszéket hozz létre. Ezzel az eszközzel egyszerűen generálhatsz tartalmat, csak meg kell adnod a kívánt hangnemet, felhasználási esetet, a szekció témáját és a preferált kreativitást, aztán Rytr automatikusan előállítja a tartalmat számodra.

Rytr Kulcsjellemzők:

 • Könnyedén készíthetsz magával ragadó blogokat, esszéket és cikkeket.
 • AI szövegbefejező, ami befejezi a mondatokat és bekezdéseket.
 • AI íróasszisztens, ami automatikusan írja a következő mondatokat.
 • Bármely szöveg átfogalmazása vonzóbb és magával ragadóbb variációkra.
 • A tartalom összefoglalása és rövidítése.
 • Grammarly alternatívája a hibamentes tartalomért.

Rytr Tartalomgenerálás:

Amikor Rytr generál egy esszét, használhatod a ‘Continue Ryting’ funkciót a tartalom további kifejtésére, még akkor is, ha nem vagy teljesen elégedett az első eredménnyel. Emellett a beépített dokumentumszerkesztővel ellenőrizheted az esszéd plágiummentességét is. Ha az esszéfeladatod egy adott szintű kreativitást igényel, Rytr lehetővé teszi, hogy ezt az igényeidnek megfelelően állítsd be. Szabályozhatod, hogy hány esszéváltozatot generáljon Rytr, lehetővé téve, hogy összehasonlítsd és kiválaszthasd a legmegfelelőbb verziót.

Kinek Ajánlott:

Rytr különösen azoknak a diákoknak ajánlott, akik egy ingyenes esszéíró eszközt keresnek, ami gyorsan képes tartalmat létrehozni. Bár ingyenes, mégis hozzáférést biztosít az esszéírás alapvető felhasználási eseteihez, mint az automatikus szöveggenerálás, beépített plágiumellenőrző és akár 30+ nyelven való írás.

Árazás:

Ingyenes, a fizetős tervek havi 9 dollártól kezdődnek.

3. Writesonic

A Writesonic egy átfogó tartalomíró eszköz, amely lehetővé teszi különböző típusú tartalmak, többek között esszék létrehozását, szerkesztését, átfogalmazását és összefoglalását. Beépített helyesírás-, nyelvtan- és plágiumellenőrzőjével közvetlenül az eszközből szerkesztheted és finomíthatod munkádat, mielőtt azt véglegesítenéd és benyújtanád. Ingyenes próbaverziója korlátozottan, 10,000 szóig használható, ezt követően fizetős tervekre kell váltanod a Writesonic további használatához.

Writesonic Kulcsjellemzők:

 • Sonic szerkesztő (GPT-3) eladási emailek, esszék, jelentések és akár e-könyvek írására.
 • Chatsonic – egy GPT-4 által hajtott AI chatbot asszisztens.
 • Esszék átfogalmazása vagy összefoglalása.
 • Mondatexpander.
 • Tartalomrövidítő a szöveged tömörebbé és pontosabbá tételéhez.

Writesonic Sonic Szerkesztő:

A Writesonic Sonic Szerkesztője hasonlóan működik, mint a ChatGPT. A felhasználók beírják a kívánt utasításokat vagy promptokat, és az eszköz automatikusan generálja az esszéket. Bár nem kifejezetten esszéírásra tervezték, egyedi esszéket képes létrehozni. Ha a generált tartalom nem elégít ki teljesen, további szöveget hozhatsz létre. Ha az első eredmény megfelel az elvárásaidnak, a beépített szerkesztő segítségével csiszolhatod és tökéletesítheted az írásodat, optimalizálva a nyelvtant, helyesírást és formázást. Az eszköz lehetővé teszi a kész esszé különböző formátumokban való letöltését, beleértve a HTML-t, Wordöt és PDF-et.

Kinek Ajánlott:

A Writesonic különösen bloggereknek és diákoknak ajánlott, akik több tartalomtestreszabásra és -kontrollra vágynak. Az ingyenes verzió már 100+ AI sablont kínál. A Sonic Szerkesztő (Google-szerű Szerkesztő) és a Chatsonic funkció mindenféle esszéfeladathoz megfelelő megoldást nyújt.

Árazás:

Ingyenes terv, a fizetős tervek havi 19 dollártól kezdődnek.

4. Copy.ai: Az AI írógéped, ami nem lóg iskolába

Unod már a klaviatúrát püfölni, miközben esszéket gyártasz? Bemutatjuk a Copy.ai-t, a mesterséges intelligencia által hajtott írógépet, ami megkönnyíti az életed!

Mit tud a Copy.ai?

 • Olyan, mint egy chatbot, akivel megbeszéled, miről szóljon az esszéd, és hoppá, már ott is a varázslatos szöveg!
 • Beépített szövegszerkesztővel csiszolhatod a remekművedet.
 • Különböző nyelveken is tud varázsolni, ha nem csak magyarul írsz.
 • Ötletbörzére hívhatod, ha nem tudod, miről írj.

Chat by Copy.ai: Esszéírás gombnyomásra

A Copy.ai Chat funkciója villámgyorsan ír esszéket, mint a Writesonic vagy a ChatGPT. Csak mondd meg neki, miről szóljon, és már pötyög is a billentyűzet!

Infobase: A tudás tárháza

Feltöltesz egy szöveget, és a Copy.ai varázsütésre esszét varázsol belőle. Sőt, összefoglalót is készít, ha csak a lényeget akarod.

Kinek ajánlott a Copy.ai?

 • Középiskolásoknak, akiknek néha besegíthet egy kis varázslat az esszéírásban.
 • Azoknak, akiknek gyorsan kell esszét írniuk, és nem bánnak egy kis mesterséges intelligenciával.

Mennyibe kerül?

Van ingyenes csomag is, de ha profi varázslatra vágysz, havi $49-ért korlátlanul írogathatsz.

5. Article Forge: Az esszégyár, ahol sosem csöngetnek be

Képzeld el, hogy van egy varázslatos esszégyárad, ami percek alatt kipottyant egy egész dolgozatot. Itt az Article Forge, a mesterséges intelligencia vezérelte szövegíró, amivel pont ezt megcsinálhatod!

Article Forge, a nagyágyú

 • Blogbejegyzések, esszék? Csak egy kattintás, és már kész is a szöveg! Az Article Forge egyedi, minőségi tartalmat gyárt pillanatok alatt.
 • Bekapcsolt kutatási funkciója miatt mindig naprakész és pontos marad.
 • Mesterséges intelligencia? Nem fog lebukni, emberi stílusban tálalja az esszéket.
 • Bulk Generator-ral (tömeggyártó) többet is készíthetsz egyszerre.
 • 1500 szavas remekművek rögtön? Ugye, milyen menő?
 • Még a Copyscape-teszten is lazán átmegy az Article Forge-ból kiszabaduló tartalom.

Esszék villámgyártása az Article Forge-dzsal

Csak írd be a kulcsszót vagy az esszé témáját, adj meg egy-két eligazítást, és már indul is a gyártósor! Akár hét különböző nyelven is írhatsz esszéket.

Turbózd fel az esszéidet!

Nem csak szöveget gyárt, extra funkciók is vannak ám! Képeket, videókat adhatsz hozzá, vagy kérheted, hogy legyen láthatatlan a mesterséges intelligencia keze nyoma. Ha kész, a remekművet exportálhatod szövegként, HTML-ként, PDF-ként vagy akár egyenesen a WordPress blogodba is feltöltheted!

Kinek a legjobb az Article Forge?

 • Főleg mester- vagy doktori szintű diákoknak való, akik gyorsan akarnak sok szöveget írni.
 • A Bulk Generatorral több kulcsszóra is készíthetsz esszét egyszerre.

Árazás

Az induló csomag havi $57-ért kínál 100,000 szót és 1 felhasználói fiókot

6. Textero.ai: Az akadémikus szövegek mestere

A Textero.ai egy olyan MI-segéd, ami kifejezetten tudományos szövegek, esszék, szakdolgozatok készítésére van hangolva. Na de nem csak gyárt, hanem átírja és összefoglalja is a meglévő anyagaidat!

Textero.ai, a sokoldalú segéd

 • Pár perc alatt megír helyetted egy komplett esszét
 • Összefoglaló funkciója tökéletes hosszú kutatásokhoz vagy vastag PDF-ekhez
 • Esszévázlatot készít, ha elakadtál az írással
 • Mesterséges intelligencia kutatóasszisztensként megkeresi az idézeteidet

Esszégenerátor villámgyorsan

A Textero.ai Esszégenerátora tényleg kifejezetten erre lett kitalálva. Csak dobj neki egy címet, egy kis leírást, válaszd ki az írásstílust és a hosszt, aztán hagyd, hogy dolgozzon! A kész szöveget aztán a beépített szerkesztőben formázhatod tovább. Sőt, ha egy részét kiemeled, akár leegyszerűsítheted, bővítheted, átfogalmazhatod, ahogy csak jólesik. Még a forrásokat is ellenőrzi, hogy biztos legyél az infókban.

Vázlat, kutatás, írás – Textero.ai mindent tud!

Nincs ötleted? Az Outline Generator (Vázlatgenerátor) segít megalkotni az esszéd felépítését, aztán már írhatod is!

Kategorizálni is tudod a cuccaidat, csak válasszd ki a tárgyat, add meg a címet, pár infót, és már ki is pörgeti a Textero.ai az esszét. A kész művet sajnos nem szerkesztheted közvetlenül az oldalon, de letöltheted vagy simán megnyithatod Google Docs-ban.

Kinek való a Textero.ai?

 • Főleg egyetemistáknak, főiskolásoknak ajánlott, akik egy megbízható, ingyenesen is használható esszéíró eszközt keresnek.
 • Remek, ha csak kisebb esszéfeladatokra van szükséged, legalábbis a 3000 szavas ingyenes csomagban.

Árazás

Van ingyenes csomag is, de a teljes funkcionalitásért és a korlátlan szöveghosszért havi $16.99-t kell fizetned.

7. MyEssayWriter.ai: Esszék egy kattintással, a profiktól!

A MyEssayWriter.ai egy mesterséges intelligenciával turbózott esszéíró gép, ami percek alatt elkészíti és testre szabja a dolgozataidat. Legyél elsőéves egyetemista, agyonhajszolt doktorandusz, vagy akár középiskolás, ezt az eszközt imádni fogod! A legjobb, hogy ingyenes, de mégis tele van szuper funkciókkal. A különböző szintű esszék kezelésével a MyEssayWriter.ai tényleg nagy durranás!

A MyEssayWriter.ai legütősebb funkciói

 • Esszé Téma- és Bekezdésgenerátor – sosem fogsz elakadni
 • AI Esszévázlat – ez segít rendszerezni a gondolataidat
 • Átfogalmazó eszköz – egy kattintás, és máshogy hangzik ugyanaz
 • Plaгиátumellenőrző és nyelvhelyesség javító – hogy tuti jó legyen a szöveg
 • Akár 2500 szót is legenerál
 • Középiskolától a doktoriig minden szintet tud
 • Teljesen egyedi esszéírás rendelhető külön szolgáltatásként
 • Olvashatóság Analizáló eszköz – mindig tudd, ki a célközönséged!
 • Tartalomösszefoglaló – hogy tömör és érthető legyen minden

Hogyan működik a MyEssayWriter.ai varázslata?

Bedobod a témát, a szintet (egyetemi, suli), az esszé típusát, hány szót kérsz, és ha van extra utasításod, azt is hozzáteheted. A végén még megkérheted, hogy emberi hangzást adjon neki, hátha az MI-vadászok nem találják meg. Nemcsak megírja, de le is ellenőrzi, hogy nyelvtanilag rendben van-e, és nincs-e benne koppintás.

Kinek a legjobb a MyEssayWriter.ai?

 • Főleg mester- vagy doktori szintű diákoknak, akiknek mélyebb, hosszabb szövegekre van szükségük, akár cikkekhez vagy szakdolgozatokhoz is.
 • Mindenkinek, akinek sokat ér az ingyenesség, de fontosak a profi funkciók a minőségi munkához.

Árazás

Van ingyenes csomag is, de a fizetős szolgáltatás csak havi $5.99

8. The Good AI: Esszéírás jó áron, egyszerűen

A The Good AI egy mesterséges intelligencia vezérelte esszéíró gép, ami egyszerű és gyors megoldást kínál a dolgozatoktól rettegő diákoknak. Legyen az meggyőző stílusú szöveg vagy simán csak egy beszámoló, a The Good AI mindig megtalálja a hangot! Az ára verhetetlen – minimális pénzért szuper segítséget kapunk.

A The Good AI legjobb funkciói

 • Mesterséges intelligencia esszéíró és vázlatkészítő
 • Auto-complete (automatikus kiegészítés) ha módosítani akarod a szöveget, vagy hosszabbra kéne
 • Különféle stílusok, hogy mindig passzoljon a feladathoz
 • Választhatsz klasszikus, érvelő, meggyőző és más esszétípusok közül

Hogyan működik a The Good AI?

Igazán könnyű használni, akár kezdőként is boldogulsz majd vele. Csak válaszd ki, hogy a teljes esszét kéred, vagy csak a vázlatot, esetleg csak egy kis segítséget szeretnél a meglévő szöveged kiegészítéséhez. Ha a teljes esszét kéred, megadod a címet, a hosszát (szavak száma), és azt, hogy milyen típusú szöveg kell. Fizetős csomagban választhatsz tónust, és hivatkozásokat is kérhetsz a cucchoz!

Kinek való a The Good AI?

 • Ha általános vagy középiskolás vagy, és nem kell nagyon hosszú, bonyolult esszéket írni, ez a te eszközöd! Főleg, hogy akár 1500 szót is ír neked, ami bőven elég.
 • Kezdőknek is nagyon ajánlott, mert tényleg egyszerűen megtanulható.

Árazás:

Van ingyenes és havi 5 dolláros fizetős csomag

9. AI-Writer: Írd meg az esszéd, adj hozzá forrásokat – és már kész is!

Az AI-Writer úgy tud szövegeket írni mesterséges intelligencia segítségével, mint blogbejegyzéseket, értékesítési szövegeket… vagy esszéket! Garantálja, hogy amit ír, az egyedi, friss és tárgyilagos lesz. Sőt, te magad is leellenőrizheted a forrásokat, hogy minden stimmeljen! Ha egy már kiadott szöveget kell újra feldolgoznod, az AI-Writer ezt is meg tudja oldani.

Az AI-Writer legjobb funkciói

 • Egyedi tartalmat generál, beleértve a forrásokat, csak egy főcím alapján
 • SEO-barát, minőségi a végeredmény
 • Szövegátdolgozási funkció, hogy meglévő anyagaid frissnek hassanak
 • Két kattintás, és már oppe a WordPress blogodon

Esszék villámgyorsan az AI-Writerrel

Három király funkció is segít:

 • A Topic Suggest 2.0 (Témajavasló 2.0) címeket ad, ha beírsz pár tőmondatot.
 • A Research and Write (Kutatás és Írás) gyorsan elkészíti az esszét, ha megvan a cím és hogy hány szavas legyen. Jó ez, ha például határidőre dolgozol. Amint kész, ott a képernyő jobb oldalán a források listája, hogy mindent ellenőrizni tudj.
 • Ha az első vázlat nem lett az igazi, akkor a Reword and Enhance funkció átdolgozza és kipolírozza – ez is csak a címből és a meglévő szövegből dolgozik!

Kinek a legjobb az AI-Writer?

 • Diákoknak, akiknek forrásokkal ellátott szöveg kell, amit maguk is tudnak ellenőrizni. Az AI-Writer a kész szöveg végére szépen kiteszi az MLA formátumú forrásokat.

Árazás

 • Alapcsomag havi $29-tól

Készen állsz a villámesszé-gyártásra?

10. Essay-Builder.AI: Korlátlan esszék ingyen… majdnem

Az Essay-Builder.AI egy ingyenes, mesterséges intelligenciával turbózott esszéíró program, ami másodpercek alatt kipötyögi a dolgozataidat. Csak válaszd ki az esszé típusát, hány szavas legyen, és már nyomja is a „kész” gombot. Azt garantálja, hogy a szöveg nyelvtanilag helyes és nem lesz benne koppintás. A jó hír, hogy a felhasználói igényeket is figyelembe veszi: a kulcsszavakat, a szöveg hosszát, hogy személyesebb legyen a végeredmény.

Az Essay-Builder AI legjobb funkciói

 • Prémium felhasználóknak havi korlátlan számú esszé
 • Több mint 12 esszétípus
 • Tudományos hivatkozások
 • Esszéhangnem (stílus) beállítása
 • Szövegírás az iskolai szintedet figyelembe véve

Hogyan működik az Essay-Builder.AI?

A jó hír, hogy nagyon egyszerű, akár alsósok is boldogulnak vele: meg kell adni a témát, hány szó kell, milyen fajta esszé, és kész is. Pár kattintás, és már nyomtathatod is, nagy időspórolás. Az ingyenes verzióban van egy kis limit (300 szó/esszé), de ha fizetős csomagra váltasz, ez eltűnik, és lesznek hivatkozások, stílusok is hozzá.

Kinek a legjobb az Essay-Builder.AI?

 • Minden iskolás szintnek való, különösen azoknak, akiknek segítség kell az esszéknél vagy más beadandóknál.
 • Olcsó megoldás, hiszen havi pár dollárért már korlátlanul lehet szöveget generálni, amihez még források is járnak.

Árazás

Van ingyenes és havi $5-os korlátlan csomag


A legjobb MI-esszéírók összehasonlítása

Az az igazság, hogy nincs „egyetlen legjobb” MI-esszéíró – az attól függ, mire van szükséged a munkádhoz. Az viszont segíthet a döntésben, ha összehasonlítjuk, melyik mit tud és mennyibe kerül.

MI-esszéíró Ártáblázat

A pénz mindig fontos szempont, főleg, ha diák vagy, és az esszéíráshoz keresel eszközt. Íme egy összehasonlítás, hogy lásd, melyikben mi a legjobb ajánlat.

PluginÁrIngyenes opció
????Jasper$49/hónap
????Rytr$9/hónap✔️
????Writesonic$19/hónap✔️
4 Copy.ai$49/hónap✔️
5 Article Forge$57/hónap
6 Textero.ai$16.99/hónap✔️
7 MyEssayWriter.ai$5.99/hónap
8 The Good AI$5/hónap✔️
9 AI-Writer$29/hónap
10 Essay-Builder.AI$5/hónap✔️

Fontos szempontok a választásnál

 • Ár: Mennyi pénzt tudsz költeni havonta egy ilyen eszközre?
 • Ingyenes csomag: Az ingyenes lehetőségek jók az induláshoz, de limitált szöveghosszt és ritkábban forrásmegjelölést adnak.
 • Funkciók: Melyikben vannak olyan funkciók, amikre neked tényleg szükséged van? (Kulcsszókutatás, olvashatósági elemzés, stb.)
 • Szöveg minősége: Mindegyik eszközzel más stílusú szövegek jönnek ki. Nézz példákat mindegyikkel készült esszékre, hogy lásd, melyik tetszik a legjobban.

Extra tipp: Sok ilyen eszköznek van próbaverziója (trial), használd ki, és teszteld őket, mielőtt fizetnél!

MI-szövegírók összehasonlítása: A mi három kedvencünk

Íme egy táblázat a három legjobb MI-esszéíróról. Összevetettük a legfontosabb funkciókat, hogy segítsünk dönteni, melyik a legjobb a te feladataidhoz!

FunkcióJasperRytrWritesonic
Korlátlan szöveghossz✔️❌ (limitált)❌ (limitált)
Több nyelv támogatása✔️✔️✔️
Esszéösszefoglaló✔️✔️✔️
Esszé rövidítő✔️✔️
Átfogalmazó✔️✔️✔️
Plagiátumellenőrző✔️✔️✔️
Chrome böngészőbővítmény✔️✔️✔️
Grammarly integráció✔️✔️
Chatbot asszisztens✔️✔️✔️
Dokumentumszerkesztő✔️✔️✔️
Ár (egy felhasználó, minden funkcióval)$49/hónap$9/hónap$19/hónap

Melyik MI-esszéíró a legjobb?

Sajnos nincs egyértelmű válasz, mert ez attól függ, mire van legnagyobb szükséged:

 • Jasper: Ha tényleg korlátlan szöveghosszra van szükséged és sok különböző nyelven írsz esszét, akkor megéri a magasabb árat.
 • Rytr: Ár-érték arányban verhetetlen. Kis havi díj, és sok fontos extra benne van.
 • Writesonic: Ha az átfogalmazás és a rövidítés fontos, akkor itt talán a legerősebb a támogatás, Grammarly integráció viszont nincs.

Fontos szempont:

Érdemes alaposan megnézni, az általad legfontosabb funkciók mennyire erősek az egyes eszközökben. Sokan a szöveges példákra is alapoznak – nézz meg pár, mindegyikkel készült esszét, és lásd, melyik stílusa tetszik neked a legjobban.

Extra tipp:

Ne felejtsd el kihasználni a próbaverziókat (trial) és a kedvezményeket, amiket a legtöbb ilyen eszköz kínál!


Így válaszd ki a legjobb MI-esszéíró szoftvert!

Az ideális MI-esszéíró megtalálása nehéz lehet, hiszen mindegyiknek megvannak az erősségei és gyengeségei. Íme néhány tipp, hogy a te igényeidnek leginkább megfelelőt választhasd:

Szükséglet és költségvetés

 • Mennyi pénzt tudsz szánni rá havonta? A legtöbb eszköznek van ingyenes verziója, de ezek limitáltak lehetnek.
 • Mire van szükséged igazán? Korlátlan szavakra? Több nyelvre? Csak az alapvető funkciókra (pl.: plágiátumellenőrzés)?

Az eszközök összehasonlítása

A táblázatban összehasonlítottuk a három legjobbnak tartott MI-esszéírót, de érdemes másokat is megnézni! Figyelj a következőkre:

 • Funkciók: Milyen eszközök segítik a munkád (pl.: összefoglalás, rövidítés, nyelvtani ellenőrzés)?
 • Ár-érték arány: Mennyit kapsz a pénzedért?
 • Mintaesszék: Nézz meg néhány példát, hogy lásd, melyik illik a legjobban az írásod stílusához.

Tippek a választáshoz

 • Próbáld ki az ingyenes verziókat! A legtöbb eszköz kínál ilyet.
 • Használd ki a kedvezményeket! Sok szoftver ad kedvezményt az első használatra.
 • Ne támaszkodj csak a reklámokra! Olvass független teszteket is.

A te választásod!

Íme egy rövid összefoglaló a három általunk említett eszközről, hogy segítsen a döntésben:

 • Jasper: A legdrágább, de a legtöbb funkciót kínálja, többek között korlátlan szavakkal és többnyelvű támogatással.
 • Rytr: Ár-érték arány szempontjából verhetetlen. Alacsony havi díj mellett sok hasznos funkciót kapsz.
 • Writesonic: Erőssége az átfogalmazás és a rövidítés, és beépített Google Docs-szerű szerkesztője van.

Remélem, ezek a tippek segítenek kiválasztani a számodra legjobb MI-esszéíró eszközt!

Kövess engem

Talán ez is érdekel

error: Content is protected !!